Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benitez: “ Τα παιχνίδια με τη Liverpool είναι πάντα ξεχωριστά για εμένα ”

Benitez: “ Τα παιχνίδια με τη Liverpool είναι πάντα ξεχωριστά για εμένα ”

Τον πρώην της προπονητή, Rafa Benitez  αντιμετώπισε χθες το βράδυ η Liverpool και ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως είναι πάντα ξεχωριστό για εκείνον να παίζει εναντίον των Reds, λόγω της ιδιαίτερης σχέση που έχει με την ομάδα και με τους οπαδούς της.

Ο Rafa ρωτήθηκε αν τα ματς κόντρα στη Liverpool είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα:

“ Αυτό το παιχνίδι (με τη Liverpool) είναι πάντα ξεχωριστό για εμένα. Έχω μια ξεχωριστή σχέση με τους οπαδούς της ομάδας. Είναι πολύ όμορφο, όταν βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και βλέπεις τα πρόσωπα των οπαδών να χαμογελάνε. ”

Αν θέλει να δει τη Liverpool πρωταθλήτρια την επόμενη Κυριακή:

“ Όπως έχω τονίσει ξανά, έχω πολλούς φίλους στη Liverpool, αλλά έχω και στην Manchester City. Είμαι φίλος και με τον Klopp και με τον Guardiola, οπότε προτιμώ να μην απαντήσω απαντήσω στη συγκεκριμένη ερώτηση. ”

Για το χθεσινό ματς και την προσπάθεια των παικτών του:

“ Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια και έδειξαν μεγάλη αφοσίωση στον αγώνα, προσπάθησαν να πάρουν αποτέλεσμα και είμαι περήφανος για την προσπάθειά τους. ”

“ Η εμφάνισή μας ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα, γιατί παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όλοι οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να είναι περήφανοι με την εμφάνισή μας. ” Τόνισε ο Rafa Benitez.

Οι Reds πήραν μια σπουδαία νίκη επί της Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com