Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: “ Μου αρέσει να σκοράρω νικητήρια γκολ στο τέλος ”

Origi: “ Μου αρέσει να σκοράρω νικητήρια γκολ στο τέλος ”

Μια ακόμη φορά η Liverpool χρειάζοταν ένα γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ο Divock Origi ήταν και πάλι εκεί, για να το σημειώσει και να χαρίσει στους Reds ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα στη Newcastle στο St. Jame’s Park, με αποτέλεσμα να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Βέλγος μετά τη λήξη του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports:

“ Το ματς ήταν μια μεγάλη μάχη και εμείς το γνωρίζαμε από πριν αυτό. Δείξαμε την ψυχή της ομάδας και αν και δεν ήταν εύκολο, παλέψαμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. ”

“ Δουλεύουμε πολύ σκληρά και ξέρουμε πως αυτό είναι το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όταν βγήκε τραυματίας ο Mo, νιώσαμε πως έπρεπε να δώσουμε τα πάντα, για να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης. ”

“ Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Μου αρέσει να σκοράρω τα νικητήρια γκολ στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. ”

“ Είναι μια πολύ ξεχωριστή σεζόν για εμάς και μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει εξαιρετικά. Θέλουμε να την κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα τα δώσουμε όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια και ελπίζουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτέλεσματα. ” Είπε ο Origi.

Ο Origi γράφει το 2-3 για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com