Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Porto

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Porto

Με 2-0 επικράτησε η Liverpool της Porto το βράδυ της Τρίτης στο Anfield και ο Jürgen Klopp είχε αρκετούς λόγους να είναι χαρούμενος στις δηλώσεις του στο BT Sport μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Για την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε: 

“ Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μας. Θα είναι ένας δύσκολος επαναληπτικός. Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά εμείς σήμερα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σκοράραμε δύο πανέμορφα γκολ. ”

“ Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας. Αλλά και πάλι πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. ”

Για το αποτέλεσμα:

“ Θέλαμε να ήμασταν όσο καλύτεροι μπορούσαμε στον αγώνα. Το 2-0 είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και όλα πήγαν καλά στο ματς. ”

Για τον επαναληπτικό της Πορτογαλίας: 

“ Όλα καλά με τον επαναληπτικό. Γνωρίζαμε από πριν πως θα έχουμε να παίξουμε και ένα επαναληπτικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα και να παλέψουμε, όπως κάναμε και σήμερα. Θα δούμε τι θα συμβεί. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για την απόδοση του Jordan Henderson: 

“ Ο Jordan Henderson ήταν εξαιρετικός. Το δεύτερο γκολ ήταν πραγματικά world class. Τώρα όμως έχουμε να παίξουμε με την Chelsea  και μετά ξανά με την Porto. ”

Για την Porto: 

“ Η Porto θα επιστρέψει. Αυτό είναι 100% σίγουρο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος, πως θα είμαστε όμως. ”

Ο Firmino διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com