Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Είμαστε ευχαριστημένοι με το 2-0 ”

Henderson: “ Είμαστε ευχαριστημένοι με το 2-0 ”

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Jordan Henderson για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αυτή τη φορά κόντρα στην Porto και βοήθησε τους Reds να φτάσουν σε νίκη με σκορ 2-0 επί των Δράκων.

Ο αρχηγός της ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του BT Sport μετά τη λήξη του αγώνα με την Porto και τόνισε πως η Liverpool είναι ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο της δίνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Hendo για το τελικό αποτέλεσμα είπε:

“ Πιστεύω πως συνολικά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Κρατήσαμε όμως και το μηδέν στην άμυνα και αυτό θεωρώ, πως είναι πολύ σημαντικό. ”

Για το δεύτερο ημίχρονο των Reds: 

“ Εννοείται πως θέλαμε να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. ”

“ Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλα συνολικά θα πρέπει να είμαστε χαρούμενο με το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς της Πορτογαλίας. ” Δήλωσε ο Henderson.

Τέλος, για την Porto:

“ Είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Μπορείτε το δείτε αυτό, γιατί ήταν αρκετά επικίνδυνη στις επιθέσεις της. Νομίζω πως είχανε μερικές ευκαιρίες. ”

Ο Henderson πανηγυρίζει με τον Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com