Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kovac: “ Ο Klopp έχει ξοδέψει 500 εκατομμύρια ”

Kovac: “ Ο Klopp έχει ξοδέψει 500 εκατομμύρια ”

Να εξηγήσει τον αποκλεισμό της Bayern Munich από τη Liverpool προσπάθησε ο προπονητής των Βαυαρών, Niko Kovac με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου πριν τον σημερινό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Mainz.

Ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε στα χρήματα που έχει ξοδέψει ο Jürgen Klopp από τη μέρα της έλευσής του στην ομάδα και τόνισε πως είναι γύρω στα 500 εκατομμύρια, αν και το ακριβές ποσό είναι γύρω στα 400 εκατομμύρια.

Για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Reds ανέφερε:

“ Τα χρήματα δεν κάνουν πάντα τη διαφορά, όμως ο Jürgen Klopp έχει ξοδέψει 500 εκατομμύρια τα τελευταία 5 χρόνια. Εμείς παίρνουμε το πρωτάθλημα στην Bundesliga και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είναι ένα πλεονέκτημα για τη Liverpool αυτό. ” Δήλωσε ο Kovac.

Για τη συνέχεια και τις μεταγραφές των Βαυαρών:

Εμείς τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να ξεκινήσουμε να κάνουμε ήδη τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν. Δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. 3 Γερμανικές ομάδες αποκλείστηκαν από Αγγλικές και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. ”

Η Premier League είναι πολύ πιο ελκυστική για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο από την Bundesliga. ”

Ο Klopp μπορεί να έχει ξοδέψει περίπου 410 εκατομμύρια, όμως έχει βάλει στα ταμεία της ομάδας 325 εκατομμύρια από πωλήσεις παικτών.

Έκανε λάθος ο Kovac για τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com