Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fulham – Liverpool (preview)

Fulham – Liverpool (preview)

Ευκαιρία για επιστροφή στην κορυφή της Premier League για τη Liverpool, η οποία φιλοξενείται αύριο (17/3) στις 16:15 ώρα Ελλάδος στο Craven Cottage από τη Fulham για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τους Cottagers με την ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια πρόκριση επί της Bayern Munich στην Allianz Arena και με διπλό αύριο θα προσπεράσουν την Manchester City έστω και με ματς περισσότερο.

Η Liverpool θα στερηθεί τον αρχηγό της , Jordan Henderson στον αυριανό αγώνα, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Bayern. Εκτός από τον Henderson, θα λείψουν και οι Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain, ενώ η συμμετοχή του Naby Keita θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και ο μέσος από τη Γουινέα θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς. Ο Dejan Lovren εκτιμάται πως θα βρεθεί κανονικά στην 18αδα, αλλά δεν θα ξεκινήσει.

Στην άμυνα και την επίθεση των Reds δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Στο κέντρο όμως ο Adam Lallana ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα με την Burnley.

Προπονητής της αντιπάλου των Reds, Fulham είναι ο Scott Parker, ο οποίος διαδέχθηκε τον Claudio Ranieri και δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο μέχρι στιγμής. Η Fulham βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 17 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρηθεί στην Premier League.

Ο Andre Schurrle επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ίωση που αντιμετώπισε και μπορεί να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι. Εκτός θα παραμείνει ο Alfie Mawson.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Liverpool είχε επικρατήσει με 2-0. Salah και Shaqiri είχαν σημειώσει τα γκολ των Reds.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Craig Pawson.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Η Liverpool μετρά 5 σερί νίκες κόντρα στη Fulham.
  • Οι Reds θέλουν να κερδίσουν τρίτη συνεχόμενη φορά στο Craven Cottage για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
  • Δεν υπάρχει ισοπαλία στα τελευταία 13 παιχνίδια των ομάδων με γηπεδούχο τη Fulham.
  • Η Fulham τρέχει αρνητικό σερί συνεχόμενων ηττών.
  • Μόνο μια εκτός έδρας νίκη για την Premier League έχει η ομάδα του Klopp το 2019.
  • Αήττητη είναι η Liverpool στα τελευταία 11 κόντρα σε νεοφώτιστές ομάδες με τέρματα 31-4.
Για το διπλό και την κορυφή κόντρα στη Fulham η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com