Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: “ Το Anfield θα βοηθήσει τη Liverpool να πάρει το πρωτάθλημα ”

Owen: “ Το Anfield θα βοηθήσει τη Liverpool να πάρει το πρωτάθλημα ”

Ο Owen σκόραρε δις στην 300αρα του Houllier

Το πρωτάθλημα της Premier League βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και ο Michael Owen τόνισε μέσω της Liverpool Echo, πως το Anfield μπορεί να βοηθήσει τη Liverpool, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ξεπεράσει ξανά την Manchester City.

“ Η Liverpool μπορεί να το κάνει. Μπορεί να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. ”

“ Όλος ο κόσμος κοιτάζει το πρόγραμμα και σίγουρα στέκεται στα πιο δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάζει τα εύκολα και τα δύσκολα. Δύσκολα για τη Liverpool φαίνονται να είναι τα παιχνίδια κόντρα σε Tottenham και Chelsea, αλλά η Liverpool έχει και τα δύο εντός έδρας και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην έδρα της. ” Πρόσθεσε ο Owen.

“ Η Manchester City έχει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Manchester United και είναι εκτός έδρας, στο Old Trafford. Η United θα χρειάζεται βαθμούς, για να εξαφαλίσει την έξοδό της στο Champions League. Θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. ”

“ Έχει κάποια δύσκολα παιχνίδια να παίξει η Manchester City. Όπως είναι και εκείνο με την Crystal Palace. Τα εκτός έδρας ματς ποτέ δεν είναι εύκολα. ”

“ Θεωρώ πως καμία ομάδα δεν θα μείνει αήττητη στα εναπομείναντα ματς της σεζόν. Κάπου θα υπάρξει μια ήττα για όλους. Ένα λάθος που θα στοιχίσει. ” Έκλεισε ο Owen.

Το Anfield θα δώσει το πρωτάθλημα στη Liverpool, σύμφωνα με τον Owen.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com