Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ribery: “ Δεν φοβόμαστε τη Liverpool ”

Ribery: “ Δεν φοβόμαστε τη Liverpool ”

Μόλις 5 ημέρες έχουν παραμείνει για τον μεγάλο επαναληπτικό της φάσης των 16 του Uefa Champions League ανάμεσα στη Liverpool και την Bayern Munich και ο εξτρέμ των Γάλλων, Frank Ribery μίλησε για τον αγώνα και τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας.

“ Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση πλέον και παίζουμε στην έδρα μας. Η Liverpool έχει μια καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε η Bayern. ” Δήλωσε ο Ribery στην Bild.

“ Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και οι εμφανίσεις μας γίνονται όλο και καλύτερες, γι’ αυτό δεν φοβόμαστε τη Liverpool. Αν μείνουμε ενωμένοι και πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. ”

“ Το παιχνίδι κόντρα στη Liverpool είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι για το Champions League και τα παιχνίδια του Champions League είναι πάντα ξεχωριστά. Πάντα μας δίνουν έξτρα κίνητρο. Εγώ προσωπικά έχω πολύ μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα και μπορώ να αγωνιστώ. Δεν είμαι τραυματίας. ”

“ Την απόφαση πάντως θα την πάρει ο προπονητής μας, ο Niko Kovac. Έχω μια καλή σχέση μαζί του και πιστεύω πως έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του. “ Ολοκλήρωσε ο 35χρονος Frank Ribery.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Bayern Munich την Τετάρτη (13/3) στις 22:00 το βράδυ στην Allianz Arena.

Ανυπομονεί για τον αγώνα της Τετάρτης ο Ribery.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com