Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Χρειαζόμαστε καυτή ατμόσφαιρα με την Burnley ”

Klopp: “ Χρειαζόμαστε καυτή ατμόσφαιρα με την Burnley ”

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σημερινή συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με αντίπαλο την Burnley στο Anfield και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την ατμόσφαιρα που χρειάζεται το γήπεδο, προκειμένου να πάρει τη νίκη η ομάδα, τον Lovren, τον Chamberlain, τον Salah και άλλα θέματα.

Για την σημερινή επιστροφή του Chamberlain (θα αγωνιστεί με την Under 23) ο Klopp είπε: 

“ Ήταν ξεκάθαρο πως θα χρειαστεί κάποια παιχνίδια με την Under 23 πριν αγωνιστεί με εμάς. Είναι έξυπνο παιδί και το κατάλαβε από μόνος του. Είναι πολύ θετική για εμάς η επιστροφή. Έλειπε καιρό, αλλά τώρα είναι έτοιμος. Οπότε θα παίξει. ”

Για την Manchester City:

“ Η City από όσο γνωρίζω παίζει το Σάββατο, οπότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμά της την Κυριακή. Μόνο αυτό έχω να πω. Κανένα πρόβλημα με αυτό. ”

Για τον Mo Salah: 

“ Έχει ένα απίστευτο ρεκόρ και σκοράρει συνεχώς. Τα γκολ του μας έχουν βοηθήσει αρκετά και μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε. Με την Everton είχαμε 5 ή 6 κλασικές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Έχουμε νικήσει παιχνίδια με λιγότερες. ”

Για τους Lovren και Joe Gomez ο Klopp δήλωσε: 

“ Ο Dejan προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό. Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Ο Joe Gomez είναι καλύτερα και πλέον έχει ξεκινήσει τρέξιμο σε φουλ ρυθμούς. ”

Για τον τραυματισμό του Milner: 

“ Ο Milner αντιμετώπισε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα. Τίποτα παραπάνω. Το προσέξαμε χθες και πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. ”

Για την ατμόσφαιρα του αγώνα της Κυριακής: 

“ Υπήρξε μια περίοδος που δεν μπορούσα να συνηθίσω τους αγώνες αυτή την ώρα (12:30 Αγγλίας), όμως τώρα δεν έχω πρόβλημα. Χρειαζόμαστε μια καυτή ατμόσφαιρα την Κυριακή. Όσοι έρθουν στο γήπεδο τους προτείνω να μην πιούν το βράδυ του Σαββάτου και να πάνε νωρίς για ύπνο! Έχουν πρωινό ξύπνημα. ”

Το Anfield αναμένεται να δημιουργήσει ξανά μια καυτή ατμόσφαιρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com