Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sturridge μίλησε για την επιστροφή του Chamberlain

Ο Sturridge μίλησε για την επιστροφή του Chamberlain

Στη δράση ετοιμάζεται να επιστρέψει σε λίγες ώρες ο Alex Oxlade-Chamberlain στον αγώνα της Under 23 με την αντίστοιχη της Derby County και ο επιθετικός της ομάδας, Daniel Sturridge μίλησε για την επιστροφή του Ox στο επίσημο site της ομάδας.

Ο Chamberlain έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Απριλίου του 2018 και τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Roma, όταν και υπέστη σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 11 μήνες.

“ Μας έλειψε πολύ ο Ox. Πέρασε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και είναι πάντα δύσκολο να επανέρχεσαι. Έχει όμως δουλέψει πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα το δείξει αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. ” Είπε ο Daniel Sturridge.

“ Μας φέρνει πολύ μεγάλη ενέργεια ως ομάδα και ως σύνολο. Λατρεύω να τον έχω στην ομάδα και είναι πολύ όμορφο που τον έχουμε και πάλι κοντά μας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το οποίο είναι το πιο σημαντικό από όλα. Δείχνει έτοιμος και δεν είχε το παραμικρό πισωγύρισμα ή κάποια υποτροπή μετά τον τραυματισμό του. Είναι πραγματικό πολύ θετικό που τον έχουμε πίσω και είναι έτοιμος. ” Ολοκλήρωσε ο Sturridge.

Ο Chamberlain θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες της πρώτης ομάδας μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com