Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch: “ Να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Crouch: “ Να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Ένας παλιός γνώριμος θα επιστρέψει την Κυριακή στο Anfield με την φανέλα της Burnley. Ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Peter Crouch.

Ο έμπειρος Άγγλος επιθετικός μίλησε για την επιστροφή του στο θρυλικό γήπεδο των Reds,  για τη Liverpool και εξέφρασε την επιθυμία του να δει την πρώην του ομάδα πρωταθλήτρια τη φετινή σεζόν.

Για την επιστροφή του στο Anfield δήλωσε: 

“ Λατρεύω να επιστρέφω στο Anfield και στο Liverpool. Έχω πολλούς φίλους εκεί. Όλος ο κόσμος στην περιοχή υποστηρίζει τη Liverpool, οπότε είναι καλό που επιστρέφω. ”

Για το πέρασμά του από την ομάδα: 

“ Το λάτρεψα πραγματικά, ειδικά την στιγμή που κατακτήσαμε το FA Cup το 2006. Έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου στη Liverpool. ”

Για την φετινή Liverpool ο Crouch είπε:

“ Φυσικά και θέλω να τους δω να κατακτάνε το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Μακάρι να συμβεί αυτό. Έχω μόνο όμορφες μνήμες από την ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω  α ηττήθει η ομάδα μου την Κυριακή. Θέλουμε τους 3 βαθμούς. ”

Για το αν θα επέστρεφε στη Liverpool: 

“ Αγάπησα την ομάδα και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω μια ημέρα. Θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν μου δοθεί κάποια μέρα η ευκαιρία να επιστρέψω θα το έκανα. ”

Θα ήθελε να επιστρέψει στη Liverpool ο Crouch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com