Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση της Liverpool για την επιστροφή του Chamberlain

Η ενημέρωση της Liverpool για την επιστροφή του Chamberlain

Στην τελική ευθεία έχει μπεί πλέον ο Alex Oxlade-Chamberlain και μετρά αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες για την επιστροφή του στα γήπεδα, η οποία αναμένεται να συμβεί την προσεχή Παρασκευή (8/3) με την Under 23 των Reds.

Ο προπονητής της Under 23 της Liverpool, Neil Critchley μίλησε για πρώτη φορά για την επιστροφή του Άγγλου μέσου και στην ουσία ήταν η πρώτη φορά που τοπεθετήθηκε επίσημα ο σύλλογος για την επιστροφή του Ox. Ο τεχνικός των Reds επιβεβαίωσε, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον δούμε σε δράση στον αγώνα με την Derby County.

“ Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον δούμε να αγωνίζεται στον αγώνα της Παρασκευής. Κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και έχει παρθεί η απόφαση να παίξει κάποιους αγώνες μαζί μας. ”

“ Όλα θα εξαρτηθούν από εκείνον. Από το πως θα νιώσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πως θα είναι στις προπονήσεις. Όπως έχει αναφέρει και ο προπονητής, δεν υπάρχει βιασύνη για την περίπτωσή του. Δεν τον θέλουμε πίσω μόνο για ένα παιχνίδι, αλλά για όλη του την καριέρα. Πρέπει να το κάνουμε τον σωστό τρόπο. ”

“ Θα είναι φανταστικό να δούμε τον Alex ξανά στον αγωνιστικό χώρο την Παρασκευή, αν όλα πάνε καλά. ”

Έτοιμος να αγωνιστεί την Παρασκευή ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com