Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Θέλω να πετύχω κάτι ξεχωριστό με την ομάδα ”

Van Dijk: “ Θέλω να πετύχω κάτι ξεχωριστό με την ομάδα ”

Απόλυτα συγκεντρωμένος στον φετινό στόχο της Liverpool, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League δήλωσε ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας και του Νησιού, Virgil Van Dijk με δηλώσεις του στο γνωστό περιοδικό, FourFourTwo.

“ Θέλω να πετύχω κάτι σπουδαίο με την ομάδα και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό. Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει πετύχει η ομάδα εδώ και 29 χρόνια, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν καταφέρω είτε εγώ είτε κάποιος άλλος να κερδίσει και ατοματικά βραβεία, τότε αυτό θα είναι θετικό, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα. ” Είπε ο Virgil Van Dijk.

“ Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μας κάνει περήφανους και ως ομάδα και εμάς ως παίκτες. Θα αποδείξει την σκληρή δουλειά που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν. Αυτό μας δίνει κίνητρο, αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το όνομά μας θα μείνει στην ιστορία και γραφτεί με χρυσά γράμματα. Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο, για να γίνουμε θρύλοι. ”

Ο Ολλανδός στόπερ ρωτήθηκε και για το περίφημο You”ll Never Walk Alone: 

“ Το τραγουδούσαν και οι οπαδοί της Celtic. Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στους οπαδούς της Liverpool και της Celtic. Είναι και οι δύο υπέροχοι. ”

“ Οι οπαδοί μας μας δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη και ώθηση, ειδικά στα παιχνίδια του Champions League. Μπορεί ορισμένοι να το υποτιμούν, αλλά πραγματικά κάνει τη διαφορά. ”

Σε γνωστό περιοδικό μίλησε ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com