Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Καλύτερα να είναι ειλικρινής με τους παίκτες του ο Klopp»

Mourinho: «Καλύτερα να είναι ειλικρινής με τους παίκτες του ο Klopp»

Τη δική του γνώμη για τις συνέπειες πού ίσως εγείρει η πτώση της Liverpool από την κορυφή της βαθμολογίας εξέφρασε ο Jose Mourinho.

Ο εκ των αγαπημένων μας ποδοσφαιρικών εχθρών, ασκώντας την ιδιότητά του ως μέρος του πάνελ του BeIN Sports, ανέφερε ουσιαστικά ότι ο προπονητής της Liverpool πρέπει να ξαναβγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του στο υπόλοιπο της σεζόν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να τους πει στα ίσια ότι δεν παίζουν πολύ καλά αυτό το διάστημα.

Ας δούμε πώς ακριβώς διατύπωσε την άποψή του ο πολύπειρος coach:

«Προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του, και νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι το να είναι ειλικρινής μαζί τους, πραγματικά ειλικρινής.»

«Δε λέμε να πουλήσουν τα όνειρά τους. Το να είσαι ειλικρινής σημαίνει να παραδεχθείς ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου ως ομάδα αυτή την περίοδο.»

«H Liverpool δεν είναι στα καλύτερά της αυτή τη στιγμή. Αν ήταν, ο Salah δε θα έχανε αυτές τις ευκαιρίες, ή θα θα ευνοούνταν από ένα rebound ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι η ειλικρίνεια.»

«Με το να είναι ειλικρινής μαζί τους, ίσως τους κάνει να αντιληφθούν καλύτερα τι δεν κάνουν καλά αυτή τη στιγμή και να εστιάσουν όλοι μαζί στη συνολική βελτίωση.»

O Jose Mourinho στη συνέντευξη τύπου του στο  Anfield τον περασμένο Δεκέμβρη, δύο μέρες πριν απολυθεί από τη Manchester United.
O Jose Mourinho στη συνέντευξη τύπου του στο Anfield τον περασμένο Δεκέμβρη, δύο μέρες πριν απολυθεί από τη Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com