Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Κάναμε καλή εμφάνιση, ήταν όμορφο που σκόραρα ”

Van Dijk: “ Κάναμε καλή εμφάνιση, ήταν όμορφο που σκόραρα ”

Στις εκπληκτικές εμφανίσεις και στις νίκες επέστρεψε η Liverpool χθες το βράδυ κόντρα στην Watford και ο Virgil Van Dijk σκόραρε δύο από τα συνολικά πέντε γκολ της ομάδας και μάλιστα και τα δύο με κεφαλιά μετά από σέντρες των πλάγιων μπακ της ομάδας.

Ο Ολλανδός στόπερ μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Sky Sports και δήλωσε χαρούμενος για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και τα δύο γκολ που σημείωσε.

“ Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από όλη την ομάδα. Είχαμε την κυριαρχία του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια λύση για το παιχνίδι μας. Σκοράραμε μερικά ωραία γκολ και ήταν όμορφα που σκόραρα και εγώ. ” Δήλωσε ο Virgil Van Dijk στην κάμερα του Sky Sports.

Αμέσως μετά ρωτήθηκε για την μάχη του τίτλου της Premier League: 

“ Ο καθένας έχει την δίκη του άποψη για το πρωτάθλημα και την μάχη του τίτλου. Εμείς απλά συγκεντρωνόμαστε κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι και αυτή τη φορά ήταν η Watford. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ήμασταν από την αρχή της χρονιάς και θέλουμε να το δείξουμε στους οπαδούς μας. ”

“ Εμένα το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα. Πραγματικά το απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή. ”

Ο Van Dijk αναφέρθηκε και στον Trent Alexander-Arnold και τις 3 χθεσινές του ασίστ: 

“ Οι σέντρες του πραγματικά βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο. Το έχει δείξει σε όλη τη σεζόν. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να έχεις 3 ασίστ σε έναν αγώνα. ”

Ο Van Dijk πανηγυρίζει στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com