Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση ”

Klopp: “ Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση ”

Μια τέλεια εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι παίκτες της Liverpool στον χθεσινοβραδινό αγώνα κόντρα στην Watford και ο Jürgen Klopp είχε πολλούς λόγους να είναι ευχαριστημένος μετά το το σφύριγμα της λήξης.

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των Reds ο Klopp είπε: 

“ Ναι φυσικά. Ήταν ακριβώς το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε. Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση και όλοι μας οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά, ακόμα και τα δύο μας στόπερ και ο τερματοφύλακας. Οι σέντρες μας ήταν τέλειες και οι κεφαλιές επίσης. Είχαμε την απαραίτηση θέληση και μείναμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι ακριβώς θέλουμε να παίζουμε σε κάθε αγώνα. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι εφικτό και σε κάποιες άλλες όχι. Ήταν ένα καλό παράδειγμα για το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίζουμε. Ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά. ”

Για τον Sadio Mane, την θέση του στον αγώνα και την χθεσινή του εμφάνιση: 

“ Ήταν η πρώτη μας σκέψη να τον χρησιμοποιήσουμε στην συγκεκριμένη θέση. Έχει αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις στην καριέρα του. Για την θέση του επιθετικού χρειάζεται ένας γρήγορος παίκτης, ο οποίος θα μπορεί να δίνει βοήθειες και στους υπόλοιπους παίκτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε χρησιμοποιήσει και τον Daniel, αλλά κατάληξαμε στον Sadio, δηλαδή στην πρώτη μας επιλογή. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς η εμφάνισή του. Αυτό περιμέναμε από εκείνον και αυτό είναι το επίπεδό του. ”

Για το δεύτερό του γκολ: 

“ Για το δεύτερο; Βασικά δεν το είδα! Ένας παίκτης πέρναγε από μπροστά μου εκείνη την στιγμή και δεν κατάφερα να το δω. Άκουσα πόσο καλό είναι, αλλά προς το παρόν δεν το έχω δει. Μου άρεσε όμως πολύ και το πρώτο του γκολ. Έπαιξε σε μια νέα θέση και ήταν εξαιρετικός. ”

Ο Klopp έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com