Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξέσπασε χωρίς έλεος στο Anfield!

Ξέσπασε χωρίς έλεος στο Anfield!

Μα τι μπαλάρα και τι γκολ από τη Liverpool! Η ομάδαρα του Jürgen Klopp επέστρεψε στις νίκες και στο καλό ποδόσφαιρο και διέλυσε την Watford με το εμφατικό 5-0! Από δύο γκολ σκόραραν οι Mane και Van Dijk και ένα ο Origi. 3 ασίστ από τον Alexander-Arnold!

Οι Reds βρίσκονται στην κορυφή της Premie League και στο +1 από την Manchester City, η οποία κέρδισε 1-0 την West Ham με “πέναλτι”, που κέρδισε ο Bernardo Silva.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Manchester United ξεκίνησε η Liverpool, καθώς ο Trent Alexander-Arnold επέστρεψε στην ενδεκάδα και πήρε την θέση του Henderson και ο Origi ξεκίνησε αντί του τραυματία Firmino, αλλά αγωνίστηκε στα αριστερά και ο Sadio Mane έπαιξε ως φορ. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 9’ η Liverpool άνοιξε το σκορ! Ο Alexander-Arnold έβγαλε μια τέλεια σέντρα, βρήκε τον Mane και ο Σενεγαλέζος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι Reds πλησίασαν το δεύτερο γκολ στο 15’ μετά από καλή σέντρα του Alexander-Arnold και διπλή κόντρα στους αμυντικούς της Watford. Η ομάδα του Klopp βρήκε τελικά το δεύτερο γκολ πέντε λεπτά αργότερα, στο 20ο λεπτό και πάλι με τον Sadio Mane! Και πάλι από ασίστ του Alexander-Arnold! Ο Salah έκανε μια μεγάλη κούρσα από την δεξιά πλευρά, προσπάθησε να γυρίσει στην περιοχή, η άμυνα της Watford απομάκρυνε, ο Wijnaldum έδωσε στον Trent, εκείνος βρήκε ξανά τον Mane και ο τελευταίος σκόραρε με ένα μαγικό τακουνάκι! Δυνατό σουτ έκανε ο Salah στο 28ο λεπτό και ο Foster κατάφερε να μπλοκάρει. Οι Reds μέσα σε ένα λεπτό είχαν τρείς μεγάλες ευκαιρίες και άγγιξαν το τρίτο γκολ. Πρώτα ο Salah σημάδεψε το δοκάρι από πλάγια, έπειτα ο Milner έκανε το σουτ από καλή θέση εντός περιοχής και νικήθηκε από τον Foster και τέλος το δυνατό σουτ του Fabinho έφυγε λίγο εκτός εστίας. Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή από πλευράς Watford στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41ο λεπτό με ένα τακουνάκι του Deeney μετά από πάσα του Deulofeu.

Β’ Ημίχρονο: Ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί στην επανάληψη και οι Reds δημιουργήσαν δύο καλές ευκαιρίες και οι δύο ξεκίνησαν από τον Origi. Πρώτα γύρισε στον Robertson εντός περιοχής και μετά βρήκε με πολύ καλή μεταβίβαση τον Salah και ο Αιγύπτιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. 3 τελικές μέσα σε 3 λεπτά έκανε ο Divock Origi, αλλά καμία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Foster. Ο Βέλγος τροφοδότησε καλά τον Mane στο 62’, αλλά ο Cathcart έβαλε το κορμί του και δεν άφησε τον Σεναγελέζο να κάνει το 3-0. Ωραίο σουτ του Wijnaldum με το αριστερό στο 64’, αλλά ο Foster είχε και πάλι απάντηση. Ο Origi έψαχνε το γκολ από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και τελικά το βρήκε στο 66’! Ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα αριστέρα και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Foster. Την πρώτη του αλλαγή στον αγώνα έκανε ο Jürgen Klopp στο 70’ και αντικατέστησε τον James Milner με τον αρχηγό, Jordan Henderson. Η Watford είχε δύο ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη με ένα σουτ του Gray από πλάγια θέση και η δεύτερη ξανά με τον Gray στο 76’, ωστόσο ο Alisson είχε απάντηση και στα δύο σουτ του Άγγλου και δεν άφησε την εστία του να παραβιαστεί. Ο απολύτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Sadio Mane πέρασε εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου μπήκε ο Adam Lallana στο 79’. Ο Άγγλος μέσος αμέσως μόλις πάτησε χορτάρι κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Alexander-Arnold, βρήκε τον Virgil Van Dijk και ο Ολλανδός έκανε το 4-0 με κεφαλιά! 4 λεπτά αργότερα ο Van Dijk σκόραρε ξανά! Ο Robertson έβγαλε μια τέλεια σέντρα, ο Ολλανδός σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και έγραψε το 5-0!!Μετά ο γκολ πέρασε ο Naby Keita στο ματς αντί του Wijnaldum. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στην Everton στο Goodison Park.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, van Dijk, Matip, Robertson, Fabinho, Milner (70’ Henderson), Wijnaldum (84’ Keita), Mane (79’ Lallana), Salah, Origi. 

Watford: Foster, Janmaat, Mariappa, Cathcart, Masina, Doucoure, Capoue, Hughes, Pereyra (84’ Sema), Deulofeu (73’ Cleverley), Deeney (73’ Gray). 

Τι γκολ έβαλε ο Sadio Mane!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com