Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε τι συνέβη με τον Henderson

Ο Klopp εξήγησε τι συνέβη με τον Henderson

Ο Jordan Henderson ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United και αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Xherdan Shaqiri. Όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο δεν έδωσε το χέρι του στον Jürgen Klopp και αυτό το έπιασαν οι τηλεοπτικές κάμερες και σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετό κόσμο.

Ο Γερμανός τεχνικός, όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για το περιστατικό και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

“ Ήταν απλά μια παρέξηγηση. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Για εμένα επίσης είναι ξεκάθαρο, πως όταν κάποιος παίκτης βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να έδουμε μια χειραψία. ”

“ Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ μίλαγα με τον Shaqiri και του έδινα οδηγίες και ο Hendo έφυγε. Δεν του είπα πως έπρεπε να περιμένει να τελειώσω. Εκείνη την ώρα ευχαριστούσε τον κόσμο. ”

“ Νόμιζα ότι δεν πήγε να μου δώσει το χέρι του και γι’ αυτό πήγα να του το πω, αλλά μετά μου εξήγησαν τι ακριβώς έγινε. Μου είπαν πως εκείνος πήγε να μου δώσει το χέρι του, αλλά εγώ μίλαγα με τον Shaqiri. Ήταν απλά μια παρεξήγηση και τίποτα άλλο. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. ”

Ο Klopp επίσης εξήγησε πως δεν συνέβη τίποτα με τον Henderson μετά τον αγώνα: 

“ Όλα αυτά δεν ισχύουν. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες γράφουν διάφορα και δεν έχουν αποδείξεις. Έγραψαν πως φώναξα στον Sadio και στον Hendo, αλλά ο Hendo δεν ήταν καν στα αποδυτήρια. (Είχε επιλεχθεί για έλεγχο ντόπινγκ.)

“ Τίποτα δεν συνέβη μετά το παιχνίδι. Ήμασταν μια χαρά και μιλήσαμε για τον αγώνα και μετά γυρίσαμε σπίτι. ”

Κανένα θέμα μεταξύ Klopp και Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com