Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο φέτος ”

Mane: “ Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο φέτος ”

Μόνο 11 παιχνίδια έχουν μείνει για το τέλος της φετινής σεζόν της Premier League και ο Sadio Mane έδωσε μέσω του σημερινού match programme της ομάδας το δικό του μήνυμα για την συνέχεια και εξήγησε πως βλέπουν οι Reds τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα.

“ Ο κόσμος συνέχεια μιλάει για την πίεση που έχουμε, αλλά αυτή δεν υπάρχει στα αλήθεια. Στα αποδυτήριά μας δεν έχουμε καθόλου πίεση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, γιατί γνωρίζουμε τι μπορούμε να πετύχουμε στη φετινή σεζόν. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο, αν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν προσθέτουμε στους εαυτούς μας επιπλέον πίεση. ” Είπε ο Sadio Mane.

“ Έχουμε πολλά σημαντικά μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο, όπως κάνουμε κάθε φορά. Όπως ανέφερα και πριν δεν έχουμε άγχος και είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Να κερδίσουμε τίτλο την φετινή σεζόν. Προς το παρόν όμως δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το παιχνίδι με την Watford. ” Πρόσθεσε ο Σεναγελέζος διεθνής και στη συνέχεια μίλησε για το σημερινό παιχνίδι:

“ Παιχνίδια σαν το σημερινό πολλές φορές μπορούν να αποδειχθούν πιο δύσκολα από ότι τα μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να προσέχουμε, γιατί έχουμε χάσει βαθμούς και κόντρα στην West Ham και κόντρα στην Leicester. ”

Ο Mane μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και για την συνέχεια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com