Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε επιστρέφουν Gomez, Chamberlain, Lovren και Brewster!

Πότε επιστρέφουν Gomez, Chamberlain, Lovren και Brewster!

Τις τελευταίες του δηλώσεις πριν από την σημερινή (22:00) αναμέτρηση κόντρα στην Watford έκανε ο Jürgen Klopp και μας έδωσε ακριβείς ημερομηνίες επιστροφής για τους Lovren, Brewster και Joe Gomez, ενώ μας ενημέρωσε και για την πρόοδο του Alex Oxlade-Chamberlain.

Αρχικά ο Klopp μίλησε για τον Joe Gomez: 

“ Πιστεύω πως μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ο Joe θα είναι εντάξει και θα μπορεί να αγωνιστεί. ”

“ Αν δεν τραυματιστεί κανένας μας παίκτης μέχρι τότε, θα έχουμε πολλές επιλογές. Ο Joe συνεχίζει την αποθεραπεία του και έχει κάνει μεγάλα βήματα. Έχει ξεκινήσει τρέξιμο και εκτός γυμναστηρίου. ”

Αυτό σημαίνει, πως ο 21χρονος Άγγλος αμυντικός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμος για τον μεγάλο αγώνα με αντίπαλο την Tottenham στο Anfield στις 31 Μαρτίου.

Για τον Chamberlain ο Γερμανός είπε: 

“ Ο Ox παίρνει μέρος στο 70% της προπόνησης της πρώτης ομάδας. Προπονείται κανονικά και φουλ ρυθμούς, αλλά όχι ακόμα όπως οι υπόλοιποι. Είναι κάπως νωρίς, για να βγάλει ολόκληρη προπόνηση και να κάνει όλες τις ασκήσεις. ”

“ Όλοι περίμεναν κάποια αντίδραση μετά τις προπονήσεις, αλλά δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Τον προετοιμάζουμε κατάλληλα για ολόκληρη την καριέρα του και όχι μόνο για ένα παιχνίδι. ”

Ο Chamberlain αναμένεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής με την Under 23 των Reds, όταν είναι απόλυτα έτοιμος, δηλαδή σε λίγες εβδομάδες.

Για τον Lovren:

“ Ο Dejan δείχνει να είναι καλά και τώρα θα ξεκινήσει να προπονείται κανονικά. Ίσως είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά το παιχνίδι με την Everton. ”

Τέλος, για τον Brewster: 

“ Και ο Rhian δείχνει να είναι καλά, αλλά δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Ox. Κάνει αρκετό τρέξιμο, αλλά έλειπε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ήταν όμορφο, αν έπαιρνε έστω και ένα λεπτό συμμετοχής, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Ελπίζω ότι ο Rhian θα είναι στο 100% για την προετοιμασία μας. Αυτός είναι ο στόχος του. Δεν ξέρω αν θα παίξει πριν το τέλος της σεζόν και δεν το αποκλείω. ”

Ο Chamberlain θα αγωνιστεί και με την Under 23.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com