Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Bournemouth (preview)

Liverpool – Bournemouth (preview)

25η αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Bournemouth το Σάββατο (9/2) στις 17:00 ώρα Ελλάδος με έναν ξεκάθαρο στόχο.

Ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση, να πάρει τους 3 βαθμούς και να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή της Premier League. Οι Reds δεν έχουν περιθώρια για άλλη γκέλα μετά τις δύο ισοπαλίες με Leicester και West Ham και θα τα δώσουν όλα το απόγευμα του Σαββάτου, για να κερδίσουν τα Κεράσια του Eddiw Howe.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Jürgen Klopp, όμως είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς οι Henderson, Wijnaldum και Alexander-Arnold προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού για τον αυριανό αγώνα.

Εκτός παραμένουν οι αμυντικοί, Dejan Lovren και Joe Gomez ο μέσος, Alex Oxlade-Chamberlain και ο νεαρός φορ, Rhian Brewster.

Ο Alexander-Arnold θα ξεκινήσει σίγουρα στο δεξί άκρο της κόκκινης άμυνας για πρώτη φορά μετά από 4 εβδομάδες, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα θα βρέθουν και οι Henderson και Wijnaldum. Η επιθετική τριάδα παραμένει σταθερή, ενώ στο πλευρό του Virgil van Dijk θα βρεθεί ξανά ο Joel Matip.

Εντυπωσιακή η πορεία της αυριανής  αντιπάλου των Reds, Bournemouth στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση με 33 βαθμούς και μόνο 5 πίσω από την 7η θεση, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.

Μπορεί το προηγούμενο Σάββατο να ηττήθηκε (2-0) από την Cardiff, όμως πριν από 9 μέρες υποχρέωσε την Chelsea στην δεύτερή της πιο βαριά ήττα στην ιστορία της Premier League με 4-0. Νωρίτερα είχε επικρατήσει και της West Ham με 4-0.

Η Liverpool της παραχώρησε 2 παίκτες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τον Clyne και τον Solanke. Ο πρώτος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, επειδή είναι δανεικός και ο δεύτερος αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Callum Wilson και David Brooks παραμένουν τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν. Η κατάσταση του επίσης τραυματία Lerma θα επανεκτιμηθεί και έχει πιθανότητες να προλάβει το αυριανό παιχνίδι.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Liverpool πέρασε με 0-4 από το Vitality με 3 γκολ του Mo Salah.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα είναι ο Anthony Taylor.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Η Liverpool μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία κόντρα στην Bournemouth στο Anfield.
  • Η μια και μοναδική νίκη της Bournemouth κόντρα στη Liverpool ήρθε στην έδρα της τον Δεκέμβριο του 2016.
  • Οι Reds τρέχουν σερί 33 αγώνων χωρίς ήττα στο Anfield για την Premier League.
  • Μόνο τη σεζόν 87-88 είχε συγκεντρώσει πιο πολλούς πόντους η Liverpool μετά από 24 παιχνίδια.
  • 8 νίκες στα τελευταία 9 εντός έδρας ματς για την ομάδα του Klopp.
  • 5 γκολ έχει σκοράρει κόντρα σε Κεράσια ο Salah.
  • Ο Mane θέλει να σκοράρει για τέταρτο σερί παιχνίδι.
Μόνο νίκη θέλει αύριο η Liverpool κόντρα στην Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com