Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε είναι πιθανό να επιστρέψει ο Chamberlain

Πότε είναι πιθανό να επιστρέψει ο Chamberlain

Όσο περνάνε οι μέρες, βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του Alex Oxlade-Chamberlain στην αγωνιστική δράση, καθώς ο μέσος έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου.

Είναι λογικό να αυξάνονται και οι ερωτήσεις που γίνονται στον Jürgen Klopp στις συνεντεύξεις τύπου. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην σημερινή και ο Γερμανός μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

“ Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά του Champions League, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος. ”

“ Ίσως μπορέσει να αγωνιστεί και στα προημιτελικά, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό. Χρειάζεται χρόνο και είναι λογικό. ”

“ Τώρα όλα είναι καλά με την υγεία του. Περίμενω απλά το πράσινο φως από το ιατρικό μας team, για να συμμετέχει στις προπονήσεις και να βγάλει κάποια μέρη του προγράμματος. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για προπόνηση, αλλά θα είναι σύντομα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο με την περίπτωσή του. Θα δούμε πως θα αντιδράσει μετά τις πρώτες προπονήσεις. ”

Ο Klopp εξήγησε και τον λόγο, για τον οποίο τον συμπεριέλαβε στη λίστα του Champions League: 

“ Τον βάλαμε στη λίστα, διότι υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Βέβαια, πρέπει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, για να συμβεί αυτό, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Να προκριθούμε. ”

Το πρώτο σκέλος των προημιτελικών της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Απριλίου και των ημιτελικών στις 30 Απριλίου και την 1η Μαΐου.

Ο Klopp με τον Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com