Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool είναι ένα φανταστικό μοντέλο!

Η Liverpool είναι ένα φανταστικό μοντέλο!

Καθώς η Liverpool ετοιμάζεται για μια ακόμα καθοριστική μάχη, αυτή του Σαββάτου, απέναντι στην Bournemouth του Eddie Howe, o Henry Jackson, του This is Anfield, θέλησε να μάθει τις απόψεις των οπαδών της Bournemouth για τον επικείμενο αγώνα και θεώρησε ως πιο κατάλληλο για να απαντήσει στις ερωτήσεις του, τον αρθρογράφο των CherryChimes, τον Peter Bell.
Παραθέτουμε λοιπόν τις ερωτήσεις αλλά και τις απαντήσεις που δόθηκαν.

Ερ: Η Bournemouth είναι 10η στη βαθμολογία. Πόσο ικανοποιημένοι είστε από αυτό;
Απ: Ήταν άλλη μία περίεργη χρονιά για τους οπαδούς της Bournemouth. Από την ευτυχία των πρώτων εβδομάδων όπου είχαμε συγκεντρώσει 20 βαθμούς σε 10 αγώνες, αντιμετωπίσαμε στη συνέχεια ,τον Δεκέμβρη, τις μεγάλες ομάδες. Η φόρμα μας γρήγορα έπεσε και τα αποτελέσματα ήταν άσχημα.
Τα πράγματα μπορεί να μην ήταν τόσο άσχημα αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς. Ο Adam Smith είναι εκτός δράσης για λίγους μήνες, ενώ οι Lewis Cook και Simon Francis είναι εκτός για όλη τη σαιζόν.
Συνεπώς η 10η θέση στον πίνακα δεν είναι και τόσο άσχημη τελικά.

Ερ: Νιώθετε ακόμα ότι η Bournemouth σημειώνει βήματα προόδου με τον Eddie Howwe, ως manager;
Απ: Σίγουρα υπάρχει πρόοδος.
Η απόκτηση των Jefferson Lerma στο κέντρο της ομάδας και του David Brooks στα άκρα ή ως δεκάρι έχουν προσθέσει βάθος στην ομάδα.
Η απόκτηση επίσης του Nathaniel Clyne ήταν επίσης μια ωραία έκπληξη γιατί δείχνει ότι μπορούμε να προσελκύσουμε καλούς παίκτες.
Όταν η Bournemouth παίζει καλά τότε μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα, και θυμηθείτε τι συνέβη με τις Chelsea και Watford( Bournemouth vs Chelsea 4-0 και Watford vs Bournemouth 0-4).
Συνεχίζουμε όμως να κάνουμε ατομικά λάθη στην άμυνα και υπάρχουν μέρες που η ομάδα δεν παίζει καθόλου με ρυθμό όπως καταδεικνύουν οι ήττες από τις Burnley και Cardiff (Burnley vs Bournemouth 4-0 και Cardiff vs Bournemouth 2-0).

Ερ: Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν από σας ως τώρα και γιατί;
Απ: Εύκολη απάντηση.
Ο David Brooks είναι παίκτης με φαντασία, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει κιόλας. Φαινόμαστε πολύ ‘φτωχή’ ομάδα όταν δεν παίζει.
Θα προοδεύσει και θα γίνει ένας φανταστικός παίκτης- και για την Εθνική Ουαλίας,αν μπορέσουμε να τον κρατήσουμε.
Ο Jefferson Lerma. Μας φάνηκε περίεργο όταν ξοδέψαμε 25 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη της Εθνικής Κολομβίας από τον οποίο δεν προσέξαμε κάτι εντυπωσιακό στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αλλά ο Lerma είναι ένας δυνατός παίκτης, που απολαμβάνει τις μάχες με τον αντίπαλο, και είναι πολύ καλός στο να κερδίζει πίσω τη μπάλα, ενώ η φυσική του παρουσία στο κέντρο είναι απαραίτητη -ιδίως απέναντι στις μεγάλες ομάδες.
Ο Callum Wilson. Επιτέλους μια ολόκληρη σαιζόν γι αυτόν στην Premier League. Έχει γίνει καλύτερος στις κεφαλιές, ενώ η δύναμη του και η ικανότητα του να φέρνει τη μπάλα προς την αντίπαλη εστία είναι εκπληκτικές.

Ερ: Κάποιος που είχε μια μάλλον ‘φτωχή’ σαιζόν;
Απ: Ο πρώην Κόκκινος, ο Jordon Ibe, ήταν και πάλι ανάμεσα στις απογοητεύσεις της σαιζόν.Δύο γκολ στο League Cup είναι καλά αλλά χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτόν. Μας έχει μια στο κρύο μια στη ζέστη. Κυρίως όμως στο κρύο.
Η μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Diego Rico ήταν επίσης άλλη μια απογοήτευση, ως αριστερό μπακ και έχει κάνει ως τώρα μόλις 3 εμφανίσεις στην Premier League.
Ελπίζω ο Dominc Solanke να μην αποδειχθεί κάποιος για τον οποίο θα μετανιώνουμε την επόμενη σαιζόν.

Ερ: Πως τα πήγε ο Clyne ως τώρα;
Απ: Ο Clyne είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Έχει πραγματική όρεξη για να καταφέρει και δείχνει σε κάθε αγώνα πόσο δυνατός είναι πηγαίνοντας πάνω- κάτω στα πλάγια.
Του αρέσει επίσης να κάνει μερικά τάκλιν και στον αγώνα με την Cardiff ήταν ο καλύτερος μας παίκτης κατά τη γνώμη μου.
Είναι η σταθερότητα στις αποδόσεις του που μου αρέσει και η Bournemouth χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη στην άμυνα.
Είμαι σίγουρος ότι έχει εντυπωσιάσει ως τώρα τους οπαδούς και ελπίζω η Liverpool να μας τον παραχωρήσει μόνιμα το καλοκαίρι, για όσα πληρώσαμε και για τον Nathan Ake (25 εκατομμύρια λίρες) ή κατά προτίμηση, λιγότερα.

Ερ: Τι πιστεύεις για τη σαιζόν της Liverpool ως τώρα; Σε εντυπωσίασε;
Απ: Θα ήθελα να δώσω στον Jurgen Klopp ένα 10 στα 10 αυτή τη σαιζόν.
Ξέρω ότι οι οπαδοί της Liverpool έχουν στο μυαλό τους τον αποκλεισμό από την Wolves στο FA Cup, αλλά και τις ισοπαλίες με τις Leicester και West Ham, αλλά το να βρίσκεσαι πάνω από τις City και Spurs στα μισά της σαιζόν είναι ότι καλύτερο έχουν δει από την εποχή που ο Brendan Rodgers πλησίασε στο να τα καταφέρει.
Πιστεύω ότι ο Klopp μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από το να παραμείνει δεύτερος, απλά χρειάζεται να προσεύχεται να μην έχει τραυματισμούς και να παροτρύνει συνέχεια τους παίκτες του.
Η Liverpool θα πρέπει να εστιάσει στο πρωτάθλημα, ‘αφήνοντας’ το Champions League. Είναι πολύ, να περιμένεις ότι θα κερδίσεις και τα δύο.

Ερ: Πιστεύεις ότι θα κερδίσουν τον τίτλο;
Απ: Ειλικρινά το ελπίζω! Αν το Σάββατο η Bournemouth πάρει βαθμούς στο Anfield και η Liverpool χάσει το πρωτάθλημα για 2-3 βαθμούς διαφορά θα απογοητευτώ πολύ.
Οτιδήποτε κάνουν, αποτελεί ένα φανταστικό μοντέλο για το πως οι Αγγλικές ομάδες πρέπει να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο τους και να κερδίζουν αγώνες και πιστεύω ότι ο Eddie Howe λατρεύει να παρακολουθεί τους αγώνες της Liverpool περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα.
Μπορείτε να το κερδίσετε; Ναι!
Θα το κερδίσετε; Επιβάλλεται να το κερδίσετε!
Αν δεν το καταφέρουν οι Κόκκινοι αυτή τη σαιζόν, θα σας πάει πίσω αυτό, μερικά χρόνια.

Ερ: Ποιον παίκτη φοβάστε περισσότερο για τον αγώνα του Σαββάτου;
Απ: Και οι 11 παίκτες και οι 7 αναπληρωματικοί θα είναι πρόβλημα για εμάς το Σάββατο.
Τι μπορώ να πω; Η Liverpool έχει σε κάθε θέση ‘ακριβούς’ παίκτες και έχουν μεγάλη εμπειρία.
Οι τρεις της επίθεσης αποτελούν αληθινή απειλή και είναι οι πιο πιθανοί να σκοράρουν εναντίον μας.
Μου αρέσει και ο Andy Robertson στα αριστερά και ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα και ο Trent Alexander- Arnold.

Ερ: Που πιστεύεις ότι θα δοθούν οι μάχες στον αγωνιστικό χώρο;
Απ: Η καλύτερη ελπίδα της Bournemouth είναι να γίνουν λάθη στην άμυνα από πλευράς Liverpool, ειδικά αν παίξει ο Dejan Lovren, οπότε οι Josh King και Ryan Fraser θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.

Ερ: Δώσε μας και μια πρόβλεψη για το σκορ του αγώνα.
Απ: Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ‘θυμωμένη’ Liverpool μετά τα τελευταία της αποτελέσματα, ενώ εμείς έχουμε χάσει στους τελευταίους 7 εκτός έδρας αγώνες μας.
Αυτό μοιάζει με σενάριο για καταστροφή.
Δεν μπορώ να δω κάτι άλλο από ήττα για την Bournemouth με 2-0 ή 3-0 αλλά δεν υπάρχει καμιά ντροπή σε αυτό.

Οι απόψεις των οπαδών της Bournemouth για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com