Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brewster: “ Ο Klopp είναι πάντα δίπλα μου ”

Brewster: “ Ο Klopp είναι πάντα δίπλα μου ”

Αργεί ακόμα η επιστροφή του Brewster.

13 μήνες έχουν συμπληρωθεί από την μέρα που τραυματίστηκε ο Rhian Brewster και πλέον ο επιθετικός βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα.

Δύσκολα θα συμβεί μέσα στη φετινή σεζόν, αλλά οι Reds αναμένεται να έχουν τον ταλαντούχο φορ μαζί τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο ίδιος μίλησε σε δημοσιογράφους και εκθείασε για ακόμη μια φορά την σπουδαία δουλειά του Jürgen Klopp.

Για τον τραυματισμό και του και την επιστροφή του είπε:

“ Ήταν πιο πολύ δύσκολη και κουραστική περίοδος για εμένα. Έμεινα έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό. ” Δήλωσε ο Brewster.

“ Αυτό όμως πλέον έχει περάσει. Τώρα είμαι υγιής και είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα. ”

Για τον Klopp: 

“ Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις, ότι βρίσκεσαι στα πλάνα του προπονητή και σε υπολογίζει για το μέλλον. Ειδικά όταν πρόκειται για έναν τόσο σπουδαίο προπονητή.”

“ Θα μπορούσε πολύ εύκολα να με είχε αφήσει στην Ακαδημία και να κάνω εκεί την αποθεραπεία μου. Εκείνος όμως με έφερε στο Melwood. Δεν έχω λόγια , για να τον ευχαριστήσω. ”

“ Ήταν πάντα κοντά μου και με στήριζε. Μου έλεγε συνέχεια πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα και αυτό μου έδινε πολύ μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. ”

“ Με αγκαλιάζει κάθε φορά που με βλέπει. Δεν μπορώ να περιμένω για το ντεμπούτο μου. Είτε θα γίνει φέτος, είτε του χρόνου. ”

Ο Klopp έχει βοηθήσει πολύ τον Rhian Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com