Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νυστέρι για Joe Gomez!

Νυστέρι για Joe Gomez!

Οι φόβοι της Liverpool επιβεβαιώθηκαν και ο αμυντικός των Reds, Joe Gomez θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα υποβληθεί σε επέμβαση, για να αποκατασταθεί η ζημιά του.

Ο νεαρός αμυντικός είχε ακολουθήσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο δεν κύλησε ομάλα και ο παίκτης δεν ανάρρωσε στον επιθυμητό χρόνο. Ο χρόνος απουσίας του δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, πως θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέσα στη φετινή σεζόν (προς το τέλος της. )

Ο 21χρονος Άγγλος επισκέφθηκε ειδικό γιατρό και του επιβεβαίωσε, πως χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Μάλιστα ο Gomez μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά τα δυσάρεστα νέα:

“ Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς, ότι πρέπει να μείνεις εκτός για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είχε υπολογιστεί αρχικά, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο τραυματισμός πρόηλθε από μια σύγκρουση, όπως και όλοι οι τραυματισμοί στην καριέρα μου. Οπότε όταν επανέλθω θα μπορώ να αγωνίζομαι ξανά όπως πριν. ”

“ Το πιο δύσκολο από όλα είναι ότι δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στους αγώνες. Είναι σημαντικό να γυρίσω σε καλή κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα. Ο μόνος μου στόχος είναι να επιστρέψω για τη Liverpool όσο πιο γρήγορα γίνεται και υπόσχομαι στους οπαδούς, ότι θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω. ”

Άσχημα τα νέα και ο Joe Gomez θα χρειαστεί επέμβαση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com