Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως είναι πιθανό να αγωνιστεί απόψε η Liverpool

Πως είναι πιθανό να αγωνιστεί απόψε η Liverpool

Μεγάλος αγώνας απόψε το βράδυ για τη Liverpool, η οποία φιλοξενείται στο London Stadium από τη West Ham και στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες και την διατήρηση του +5 από την Manchester City.

Οι Reds αναμένεται να έχουν αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά όχι πολλές. Όπως προβλέπει ο έγκυρος Paul Joyce των Times, μάλλον ο Klopp θα παρατάξει την ομάδα του με 2 αλλαγές.

Οι παίκτες που δεν θα βρεθούν στην ενδεκάδα απόψε το βράδυ είναι ο Naby Keita, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει κόντρα και ο Xherdan Shaqiri, του οποίου ναι μεν η απουσία αποτελεί έκπληξη, αλλά σημαίνει πως στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσει και ο Jordan Henderson και ο Fabinho.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα παραταχθούν οι Reds: 

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει για ακόμη μια φορά ο Alisson Becker. Στο κέντρο της άμυνας ο Virgil van Dijk μαζί με τον Καμερουνέζο, Joel Matip. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο James Milner και φυσικά στο αριστερό ο Andrew Robertson.

Στον χώρο του κέντρου θα ξεκινήσει ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson μαζί με τον Fabinho και λίγο πιο μπροστά τους ο Gini Wijnaldum.

Η επιθετική τριάδα δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Bobby Firmino, Mohamed Salah και Sadio Mane.

Ο σχηματισμός της ομάδας θα είναι 4-3-3.

Οι πιθανές ενδεκάδες της Liverpool και της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com