Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Champions League ”

Klopp: “ Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Champions League ”

Η αντιστροφή μέτρηση για την φάση των 16 του Uefa Champions League έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό συμβαίνει και στο στρατόπεδο της Liverpool και σε εκείνο της Bayern Munich.

Για τον λόγο αυτό, ο Jürgen Klopp κλήθηκε σχολιάσει την κλήρωση με τους Πρωταθλητές Γερμανίας και να αναλύσει τις πιθανότητες των Reds να περάσουν στην επόμενη φάση και να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

“ Βρισκόμαστε ακόμη στο Champions League και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μερικός κόσμος πιστεύει ότι έχουμε ήδη προκριθεί, γιατί είναι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο την Bayern Munich. ” Είπε αρχικά ο Klopp.

“ Άραγε έχει δει ο κόσμος πόσο καλή ομάδα έχουν ή σε τι κατάσταση βρίσκονται; Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League και γι’ αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι. ”

Ο Klopp ρωτήθηκε και αν οι Reds θα συγκεντρωθούν περισσότερο στην Premier League από ότι στο Champions League: 

“ Θα το προσπαθήσουμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Champions League. Αυτό ακριβώς το προσπαθήσαμε να κάνουμε και πέρυσι. Έχει γίνει αρκετή κουβέντα τη φετινή χρονιά και ο κόσμος λέει, πως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν ισχύει. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Το Anfield αναμένεται να βοηθήσει τη Liverpool να πάρει τη νίκη κόντρα στους Βαυαρούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com