Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: “ Αυτός είναι ο αγαπημένος μου αγώνας με τη Liverpool ”

Milner: “ Αυτός είναι ο αγαπημένος μου αγώνας με τη Liverpool ”

Από το 2015 ανήκει στη Liverpool ο James Milner, όταν και αποφάσισε να μην ανανεώσει με την Manchester City, για να υπογράψει στους Reds. Στις 3.5 αυτές σεζόν, η αλήθεια είναι πως έχει ζήσει πολλές μαγικές νύχτες στο Anfield. Ευρωπαϊκές και μη.

Εκείνος όμως ξεχωρίζει μια και όχι δεν είναι ούτε η περσινή νίκη επί της Manchester City με 3-0, αλλά ούτε και ο πρώτος ημιτελικός του Champions League με τη Roma, αντιθέτως είναι η τεράστια νίκη επί της Borussia Dortmund το 2016 για δεύτερο προημιτελικό του Europa League.

“ Υπάρχουν πολλές μεγάλες νύχτες στο Anfield. Μια από τις καλύτερες ο κόσμος θα πει, ότι ήταν εκείνη με τη City. Αλλά όχι, ο αγαπημένος μου αγώνας με τη Liverpool είναι εκείνος με την Dortmund στο Anfield. ” Δήλωσε ο Milner.

“ Ήταν μια ξεχωριστή νύχτα. Δείχναμε να μην βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση και έμοιαζε να μην υπήρχε επιστροφή. Τότε βρήκαμε το πρώτο γκολ και αρχίσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή. Μετά βρήκαμε άλλα δύο. Το τελευταίο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις μπροστά στο Kop. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο. ”

“ Τώρα μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς πόσο έχουμε βελτιωθεί από τότε. Έχουμε σταθερότητα πλέον. Τώρα 9 στις 10 φορές θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και θα επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Ήταν μόλις η πρώτη χρονιά του προπονητή και ήταν περίπου 4 μήνες στην ομάδα. ”

Ο Lovren γράφει το 4-3 επί της Dortmund μετά από ασίστ του Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com