Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: “ Προσπαθεί να βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό ο Klopp ”

Sturridge: “ Προσπαθεί να βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό ο Klopp ”

Σχεδόν δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Daniel Sturridge από το Anfield το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού ολοκληρώνεται και οι Reds δεν δείχνουν πρόθυμοι να του προτείνουν καινούριο.

Ο Άγγλος πάντως το βράδυ της Πέμπτης μίλησε στο BBC Radio 1Extra και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον προπονητή των Ress, Jürgen Klopp.

Για τον Klopp ο Sturridge είπε τα εξής: 

“ Είναι πολύ καλός και παθιασμένος άνθρωπος. Προσπάθει να βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό. ” Είπε ο Danny.

“ Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο από τότε που ήρθε στην ομάδα και ελπίζουμε η φετινή να είναι μια πετυχημένη σεζόν για εμάς.

Για τη συνέχεια ανέφερε: 

“ Στην ομάδα επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα. Παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι το βλέπουμε πάντα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εμείς απλά συγκεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας και προσπαθούμε να παίζουμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο σε κάθε ματς. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και θα δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα. ”

“ Ελπίζουμε φέτος να είναι η χρονιά μας, αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε από τώρα, διότι όπως είπα ξανά, υπάρχουν πολλοί αγώνες ποδοσφαίρου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. ”

Ο Sturridge έχει να σκοράρει από τις 30 Σεπτεμβρίου και την ισοπαλία (1-1) με την Chelsea στο Stamford Bridge.

Ο Sturridge μετά την ισοφαρίση του κόντρα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com