Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: “ Τα λάθη δεν επηρεάζουν τον Alisson, είναι πολύ σημαντικός για εμάς ”

Milner: “ Τα λάθη δεν επηρεάζουν τον Alisson, είναι πολύ σημαντικός για εμάς ”

Στο νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού της Liverpool μίλησε ο James Milner, αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα των Reds και ξεχώρισε τον Alisson Becker.

“ Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον από την ομάδα, διότι όλοι στην ομάδα μας τα έχουν πάει εξαιρετικά. Όχι μόνο η βασική ενδεκάδα, αλλά και οι αλλαγές. ”

“ Έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων και όσοι παίκτες έχουν περάσει στον αγώνα μας έχουν βοηθήσει αρκετά. ”

Έπειτα ο Milner μίλησε για τον Alisson:

“ Αν πρέπει να ξεχωρίσεις έναν αυτός είναι ο Alisson. Το να έρχεσαι σε ένα καινούριο πρωτάθλημα ποτέ δεν είναι εύκολο. Είναι ένας καινούριος τρόπος ζωής και πρέπει να τον συνηθίσεις. Όπως για παράδειγμα τον καιρό, αλλά εκείνος είναι απίστευτος. Είναι πολύ καλός και με τη μπάλα στα πόδια και πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις. ”

“ Κάθε παίκτης κάνει λάθη. Μερικές φορές όταν ένας τερματοφύλακας κάνει λάθη νιώθει διαφορετικά, διότι συχνά τα λάθη οδηγούν σε γκολ. Εκείνος ακόμη και αν κάνει κάποιο λάθος δεν τον επηρεάζει και συνεχίζει τον αγώνα με καλή ψυχολογία. Παίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Μέχρι τώρα στη σεζόν είναι απίστευτος και πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας στο μέλλον. ”

Ο Milner μίλησε στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com