Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 4 εβδομάδες εκτός δράσης ο Alexander-Arnold!

4 εβδομάδες εκτός δράσης ο Alexander-Arnold!

O Trent Alexander-Arnold εν δράσει.

Και ξαφνικά νέος τραυματισμός από το πουθενά για τη Liverpool! Τα πρόβλημα για τους Reds δεν δείχνουν σταματούν, καθώς ο Alexander-Arnold θα παραμείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Ο νεαρός Άγγλος αμυντικός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ζέσταμα, όταν πάτησε την μπάλα στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Brighton, ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και θα πρέπει να παραμείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Trent είναι στο γόνατο.

Πρόβλημα μικροτραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Gini Wijnaldum και όπως επιβεβαιώσε ο Paul Joyce των Times η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με την Crystal Palace είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Πάντως, ο Ολλανδός δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να είναι διαθέσιμος στις 30 του μήνα για το παιχνίδι με τη Leicester.

Από τον αγώνα με την Palace θα απουσιάσουν και οι Dejan Lovren και Joe Gomez. Ο Κροατής πιθανότατα θα προλαβεί το ματς με τους Foxes, όμως ο Gomez δεν θα επιστρέψει πριν τον Φεβρουάριο.

Ο Alexander-Arnold αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια με Crystal Palace, Leicester, West Ham, Bournemouth και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει εκείνο με τη Bayern για τη φάση των 16 του Uefa Champions League.

Το σημαντικό είναι πως ο Trent δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση και αν πάει καλά η αποθεραπεί του, μπορεί να προλάβει και τον αγώνα με την Bournemouth στις 9 Φεβρουαρίου.

Οι επιλογές των Reds για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο James Milner, ο Rafa Camacho, ο Fabinho και ο μικρός, Ki-Jana Hoever.

Εκτός και ο Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com