Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Αυτή είναι η διαφορά της φετινής ομάδας με εκείνη του 13-14 ”

Henderson: “ Αυτή είναι η διαφορά της φετινής ομάδας με εκείνη του 13-14 ”

Μετά τις δηλώσεις του για τον Mohamed Salah, ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson μίλησε στη Liverpool Echo και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και έκανε την σύγκριση μεταξύ της φετινής σεζόν και της σεζόν 2013-14.

Ο Hendo ήταν βασικότατο μέλος εκείνης της ομάδας, η οποία υπό τις οδηγίες του Brendan Rodgers έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“ Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και συνεχίζουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το έχουμε κάνει ως τώρα. Γιατί να το αλλάξουμε; ”

“ Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην προπόνηση και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να κάνουμε ήττες, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύουμε στην ομάδα μας. ”

Για τις διαφορές της φετινής ομάδας με εκείνη του 13-14 ο Henderson είπε: 

“ Αυτή τη σεζόν κρατάμε πολλές περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. ” Δήλωσε ο Hendo.

“ Αυτό πρέπει να το κάνεις, αν θέλεις να κερδίσεις τρόπαια. Πρέπει να το συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν. Είναι το πιο σημαντικό.”

Για το πως βλέπει τη συνέχεια : 

“ Γνωρίζουμε ότι από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι και τελικός για εμάς. Το Σάββατο έχουμε την Palace. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και αποτελεί τελικό για εμάς. ”

“ Μετά από αυτό έχουμε την Leicester. Επίσης ένας τελικός. Έτσι θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

O Henderson πανηγυρίζει μαζί με τον Salah το γκολ του Mo.
O Henderson πανηγυρίζει μαζί με τον Salah το γκολ του Mo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com