Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bernardo Silva: «Έχουμε περισσότερη πίεση από τη Liverpool αύριο»

Bernardo Silva: «Έχουμε περισσότερη πίεση από τη Liverpool αύριο»

Δηλώσεις με τις οποίες επιχείρησε να διατηρήσει ακέραια την επαγρύπνηση των συμπαικτών του εν όψει του αγώνα του Etihad παραχώρησε ο Bernardo Silva.

Κίνηση τακτικής ή όχι, ο παίκτης της Manchester City ανέφερε ευθέως ότι η ζυγαριά της πίεσης γέρνει προς το μέρος των Cityzens.

Για του λόγου το αληθές, ο Silva δήλωσε τα εξής, μιλώντας στον Guardian:

«Γνωρίζουμε ότι εμείς έχουμε λίγο μεγαλύτερη πίεση (συγκριτικά με τη Liverpool), καθώς αν δε νικήσουμε, μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τους φτάσουμε.»

«Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.»

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον τρόπο πού παίζουμε πάντα – δηλαδή να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας.»

«Ήταν σημαντικό για μας να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από 3 ήττες σε 4 παιχνίδια, και τώρα πηγαίνουμε στο παιχνίδι με τη Liverpool με ανακτημένη αυτοπεποίθηση.»

Υποδεχόμενος την πάσα πού έδωσε στον εαυτό του, εν συνεχεία ο Silva αναφέρθηκε και στην ομάδα μας:

«Είχαν πολλά clean sheets (παιχνίδια όπου δε δέχτηκαν γκολ) φέτος.»

«Η άμυνά τους είναι εντυπωσιακή.»

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή είναι η μπροστινή τους τριάδα – δουλεύουν πολύ, όπως και οι μέσοι τους. Είναι μία πολύ καλή ομάδα.»

«Τους κερδίσαμε στην έδρα μας πέρυσι, όμως χάσαμε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Champions League ήταν καλύτεροι από μας. Εμείς παίξαμε καλύτερα από αυτούς στην έδρα μας (στη ρεβάνς), όμως λόγω πολλών πραγμάτων πού δε μπορούσαμε να ελέγξουμε, χάσαμε το παιχνίδι.»

Τέλος, ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε και στις βαθμολογικές και μη συνέπειες πού θα εγείρει μία πιθανή επικράτηση της Manchester City στο αυριανό παιχνίδι:

«Είναι καλύτερα να είσαι πρώτος και να σε κυνηγά ο αντίπαλος, παρά να είσαι εσύ αυτός πού προσπαθεί να τον πιάσει στη βαθμολογία.»

«Πρέπει να έχουμε το σκεπτικό ότι οφείλουμε να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν νικήσουμε (αύριο), μετά το κενό στη βαθμολογία θα είναι 4 πόντοι – 4 από 7 είναι μεγάλη διαφορά – όμως θα προσπαθήσουμε να τους προσθέσουμε πίεση.»

«Είναι αήττητοι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε αυτό.»

O Gini Wijnaldum μαρκάρει τον Bernardo Silva στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Anfield.
O Gini Wijnaldum μαρκάρει τον Bernardo Silva στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com