Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > 6 χρόνια Daniel Sturridge! (vids)

6 χρόνια Daniel Sturridge! (vids)

Επέτειος για το…ζευγάρι Liverpool-Sturridge σήμερα! Πριν ακριβώς 6 χρόνια, η ομάδα μας απέκτησε έναν από τους πιο χαρισματικούς (και σίγουρα τον πιο άτυχο) επιθετικούς της σύγχρονης ιστορίας της.

Στις 2 Ιανουαρίου 2013 λοιπόν, η συμφωνία ανάμεσα στους Reds και την Chelsea ανακοινώνεται και ο παίκτης παρουσιάζεται. Το συνολικό ποσό πού καταβλήθηκε στους μπλε του Λονδίνου ήταν 12 εκατομμύρια λίρες, και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ο Daniel το έχει αποσβέσει και με το παραπάνω.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο από τα παρακάτω video, ο Sturridge έδωσε από την αρχή δείγματα της μεγάλης κλάσης του, ενώ αξέχαστο και ενδεχομένως ισάξιο με τη σημερινή τριάδα Salah-Firmino-Mane ήταν το επιθετικό δίδυμο πού είχε φτιάξει μαζί με τον Luis Suarez.

Δυστυχώς όμως, όλοι έχουμε συνδέσει το όνομα του Daniel Sturridge με τη λέξη τραυματισμός. Ο Daniel έχει υπάρξει εξαιρετικά άτυχος σε αυτό το θέμα, όμως πλέον είναι υγιής και παραμένει πάντα αξιόπιστος.

Μέχρι σήμερα, ο Εγγλέζος έχει 67 γκολ σε 149 συμμετοχές με τη Liverpool.

Τα 50 από αυτά τα πέτυχε σε παιχνίδια της Premier League, και μπορείτε να τα απολαύσετε στο παρακάτω video:

Το τελευταίο από αυτά τα 50 γκολ φυσικά, ήταν ένα το οποίο θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Τόσο λόγω της ομορφιάς του, όσο για την ενδεχόμενη βαθμολογική σημασία του.

Απολαύστε ξανά, κύριοι!

Η στιγμή της επίτευξης του εκπληκτικού γκολ του Daniel Sturridge στο Stamford Bridge.
Η στιγμή της επίτευξης του εκπληκτικού γκολ του Daniel Sturridge στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com