Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις στη Liverpool ”

Robertson: “ Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις στη Liverpool ”

Για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι των Reds κόντρα στην Manchester City για την 21η αγωνιστική της Premier League μίλησε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Liverpool, Andrew Robertson.

Η ομάδα του Klopp οδήγει την κούρσα της Premier League και βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά από την Tottenham ( ένα παιχνίδι περισσότερο) και 7 από την Manchester City.

“ Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις στη Liverpool ” Είπε αρχικά ο Σκωτσέζος.

“ Τώρα όμως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε. Κάναμε μόνο νίκες τον Δεκέμβρη και αυτό είναι ένα επίτευγμα. Μπαίνουμε στο 2019 με φουλ ψυχολογία. ”

“ Κερδίζουμε τα παιχνίδια και παίνουμε ολοένα και περισσότερη ψυχολογία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να παίρνουμε τη νίκη. ” Πρόσθεσε ο Robertson.

Στη συνέχεια ο Robbo σχολίασε τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Manchester City: 

“ Είναι τεράστιος αγώνας. Αν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε 10 βαθμούς μπροστά και αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Όμως από την άλλη, αν χάσουμε θα μειωθεί στους 4 η διαφορά και θα είναη αρκετά μικρή. ”

“ Θα είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Περιμένουμε τον αγώνα. Επίσης, υπάρχει και η Tottenham, η οποία πάντα περιμένει τα στραβοπάτηματά μας και είναι έτοιμη να μας πλησιάσει. ”

“ Όπως όλα δείχνουν έτσι θα κυλήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, αλλά είμαστε στην κορυφή και είναι πλέον στο χέρι μας. ”

Ο Robertson μετά το ματς κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com