Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν θα είμαστε επηρεασμένοι από τα Χριστούγεννα στον αγώνα ”

Klopp: “ Δεν θα είμαστε επηρεασμένοι από τα Χριστούγεννα στον αγώνα ”

Η Liverpool αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (26/12) την Newcastle στο Anfield και ο Jürgen Klopp μίλησε στο Sky Sports για την σημερινή αναμέτρηση.

Ο Γερμανός διαβεβαίωσε μέσω των δηλώσεών του, ότι οι Reds δεν θα είναι επηρεασμένοι από τα Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο.

“ Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα σήμερα. Όλοι βρίσκονται στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των εορτών, αλλά όχι εμείς. ”

“ Σε όλους στην Αγγλία αρέσουν οι αγώνες της Boxing Day, αλλά είναι σημαντικό να μην είσαι στο πνεύμα των εορτών εκείνη τη μέρα. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση και μια καλή ατμόσφαιρα, για να κερδίσουμε έναν καλό αντίπαλο. ”

“ Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα είναι λάθος, αν σκεφτούμε με αυτόν τον τρόπο και κοιτάξουμε τους πόντους μας και τους δικούς τους και θεωρήσουμε τη νίκη δεδομένη. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και όχι άγχος. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Πέρυσι φτάσαμε κοντά σε τίτλο και πήραμε μια γεύση. Έχουμε φτάσει κοντά σε τίτλους και σε άλλες περιπτώσεις, όμως φέτος είμαστε πιο διψασμένοι από ποτέ. Θα προσπαθήσουμε ξανά για τίτλο φέτος. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. ”

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα έχει άγχος ο Klopp είπε : 

“ Δεν υπάρχει εξτρά πίεση για τίτλους. Δεν το βλέπω αυτό εγώ. Ναι υπάρχει πίεση, για να κερδίσουμε τη Newcastle, όμως δεν αισθανόμαστε επιπλέον πίεση, επειδή βρισκόμαστε στην κορυφή. ”

Ξανά στη δράση σήμερα η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com