Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Θα είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του Rafa»

Milner: «Θα είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του Rafa»

Η Liverpool υποδέχεται σε λίγες ώρες τη Newcastle για τη Boxing Day, και ο James Milner παραχώρησε δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, ο δεύτερος αρχηγός των Reds αναφέρθηκε στην ανάγκη απάντησης των παικτών στο αγωνιστικό πλάνο του Rafa Benitez.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Milner:

«Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δυνατός τακτικά και ένας πολύ καλός προπονητής», δηλώνει ο Millie για τον Rafa.

«Σίγουρα θα μας έχει μελετήσει πολύ καλά και θα γνωρίζει τα ατού και τις αδυναμίες μας, συνεπώς καλούμαστε να προσαρμοστούμε στο πλάνο του.»

«Νομίζω ότι αυτό το έχουμε κάνει πολύ καλά φέτος. Έχουμε βρει διαφορετικούς τρόπους να παίρνουμε νίκες. Δε μπορείς να παίζεις πάντα έντονο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχεις το πόδι στο γκάζι για 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.»

«Θα ήταν ωραίο να μπορούσες πάντα να το κάνεις αυτό, όμως δε γίνεται. Πρέπει να προσαρμόζεσαι και να βρίσκεις σε κάθε παιχνίδι το σωστό τρόπο παιξίματος, και αυτό υπαγορεύει το πώς παίζουμε σε κάθε match, καθώς επίσης και το πώς παρατάσσεται ο αντίπαλος και το πώς θέλει ο προπονητής να παίξουμε.»

«Νομίζω ότι αυτή είναι μία αρετή πού έχουμε σαν ομάδα. Έχουμε δηλαδή διαφορετικούς τρόπους πού μπορούμε να παίξουμε, μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικά σχήματα, ενώ έχουμε και ένα πολύ δυνατό group παικτών, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά σχήματα και στιλ παιχνιδιού.»

Μετά από αυτόν τον τονισμό της τακτικής αναβάθμισης στην οποία έχουν προχωρήσει φέτος ο Klopp και το επιτελείο του, o Milner επεσήμανε και την αναγκαιότητα διατήρησης της επαγρύπνησης εν όψει της συνέχειας:

«Είναι ένα παλιό, βαρετό κλισέ, όμως όντως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Premier League.»

«Έτσι έχουν τα πράγματα, άσχετα αν βρίσκεσαι στην κορυφή, στη μέση ή στον πάτο της βαθμολογίας. Η Liverpool είναι μία μεγάλη ομάδα, και οι αντίπαλοι ξέρουν πόσο μεγάλο τεστ είναι να παίζουν εναντίον μας.»

«Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.»

O Milner στο παιχνίδι με τη Wolves.
O Milner στο παιχνίδι με τη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com