Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rafa Benitez: “ Έχουμε πλάνο νίκης στο Anfield ”

Rafa Benitez: “ Έχουμε πλάνο νίκης στο Anfield ”

Αυτά είχε να πει ο Rafa Benitez για το επερχόμενο Newcastle-Liverpool.

Η Liverpool κοντράρεται σήμερα το απόγευμα στις 17:00 ώρα Ελλάδος με τη Newcastle στο Anfield και ο προπονητής των Magpies, Rafa Benitez μίλησε για τον αγώνα, τη μάχη του τίτλου και την ομάδα των Reds.

Ο πρώην τεχνικός της Liverpool γνωρίζει πως θα είναι αρκετά δύσκολο να φύγει με το τρίποντο από το Anfield, όμως τόνισε πως η ομάδα του έχει πλάνο, ώστε να το καταφέρει.

Αρχικά, ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου στην Αγγλική Premier League: 

“ Είναι ακόμα νωρίς πιστεύω, για να αποκαλέσω φαβορί τη Liverpool, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η Liverpool και η City είναι μπροστά από τις άλλες ομάδες. ”

“ Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες και μάλιστα η Liverpool είναι φορμαρισμένη αυτό το διάστημα, οπότε το παιχνίδι μας γίνεται αυτόματα πιο δύσκολο. ”

Για τον σημερινό αγώνα ο Rafa είπε : 

“ Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα και να κάνουμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα πλάνο, για να τους νικήσουμε και αν κάνουν λάθη μπορεί να το καταφέρουμε. Αν βρεθούν σε κακή μέρα μπορεί να έχουμε μια ευκαιρία. ”

Για την ομάδα των Reds : 

“ Πιστεύω πως έχουν μια καλή ομάδα. Εξάλλου είχαν ήδη ένα καλό ρόστερ και ξόδεψαν χρήματα, ώστε να φέρουν καλούς παίκτες, όπως ο Fabinho και ο Keita. Κράτησαν και τον Henderson και τον Wijnaldum, οπότε μόνο καλύτεροι μπορούν να θεωρηθούν από πέρσι. ”

“ Έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Και μπορούν να κάνουν και αλλαγές στην ενδεκάδα. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα έπρεπε να πουλήσω κάποιον παίκτη, για να αγοράσω κάποιον άλλον. ”

Ο Benitez με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com