Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η εντυπωσιακή ομάδα των Under 18!

Η εντυπωσιακή ομάδα των Under 18!

Τα Χριστούγεννα του 2018 είναι μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος για την ομάδα των Κάτω των 18, των Κόκκινων!
Έναν μόλις βαθμό διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος τους και έχοντας περάσει στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, οι μικροί της Liverpool δίνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον!
Ήδη η επιθετική συνεργασία των Bobby Duncan και Paul Glatzel έχει αποφέρει ως τώρα 36 γκολ για τους Κόκκινους!
Αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που αποτελούν τη μοναδική ένδειξη επιτυχίας.
Για τον προπονητή της ομάδας, Barry Lewtas, η πραγματική επιβράβευση έχει να κάνει με την πρόοδο παικτών όπως ο Curtis Jones και η μεταγραφή του Σεπτεμβρίου, ο Ki –Jana Hoever.
«Έχουμε πλέον καθιερώσει την ταυτότητα μας , ο τρόπος που παίζουμε και προσπαθούμε να πιέζουμε και να κάνουμε τις αντεπιθέσεις μας.» λέει ο Lewtas.
«Οι παίκτες έχουν αναπτυχθεί ατομικά, από πλευράς τακτικής, φυσικής κατάστασης αλλά και πνευματικά.»
«Τους δίνουμε ευκαιρίες. Ο Neco Williams έπαιξε για την Under 23 την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο Matteo Ritaccio, που μπήκε σαν αλλαγή, κέρδισε πέναλτι.»
«Ο Ki- Jana, Hoever, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στη στιγμή και το ίδιο συμβαίνει και με τον Curtis Jones.»
«Για μας αυτό είναι το απόλυτα θετικό πράγμα. Να βοηθάμε τους παίκτες να προχωρήσουν στην Under 23. Αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε όλοι.»
Οι Κόκκινοι προχώρησαν επίσης στον 4ο γύρο του FA Youth Cup, με τον Duncan να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, στη νίκη με 3-2 εναντίον της Portsmouth και ενώ έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο.
Ήταν μάλιστα η 5η φορά που η ομάδα των Under 18 κατάφερε να σκοράρει ένα αποφασιστικό γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα.
Και ο Lewtas ολοκλήρωσε λέγοντας: «Χρειάζεται μεγάλο θάρρος, να παίξεις με τον τρόπο που παίζουμε κάποιες φορές, υπό πίεση, και τελικά να τα καταφέρνεις ακόμα κι όταν το παιχνίδι είναι εναντίον σου. Ελπίζω ότι στο δεύτερο μισό της σαιζόν, αρκετά παιδιά θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στην Under 23.»

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις της Under 18.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com