Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Newcastle (preview)

Liverpool – Newcastle (preview)

Χριστούγεννα στην Αγγλία σημαίνει ποδόσφαιρο και η Liverpool υποδέχεται στο πλαίσιο Boxing Day (26/12) στις 17:00 ώρα Ελλάδος την Newcastle στο Anfield για την 19η αγωνιστική και τελευταία για τον πρώτο γύρο της Premier League.

Οι Reds πήραν διπλό στο Molineux επί της Wolves το βράδυ της Παρασκευής με σκορ 0-2 και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με +4 από τη δεύτερη Manchester City. Οι Πολίτες ηττήθηκαν από την Crystal Palace στο Etihad το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Trent Alexander-Arnold και ο Naby Keita είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην αποστολή, ενώ οι Joe Gomez, Joel Matip, Rhian Brewster και Alex Oxlade-Chamberlain παραμένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνει αλλαγές ο Jürgen Klopp ενόψει και του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Arsenal. Μια πιθανή αλλαγή είναι ο Alberto Moreno στη θέση του Andrew Robertson.

Αντίπαλος των Reds στον αυριανό αγώνα είναι η Newcastle του Rafa Benitez, η οποία βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Fulham, ενώ είχε επικρατήσει με 0-1 της Huddersfield για την 17η αγωνιστική. Είχε πραγματοποιήσει αρκετά κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς πανηγυρίσε την πρώτη της νίκη στις 3 Νοεμβρίου επί της Watford.

Ο Rafa Benitez δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ki και Shelvey, ενώ εξαιρετικά αμφίβολλος παραμένει και ο Ciaran Clark, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Fulham.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Αήττητη η Liverpool από το 1994 κόντρα στη Newcastle στο Anfield. 
  • Σερί 6 νικών τρέχει η ομάδα του Klopp.
  • Από την Boxing Day του 1986 αγνόει την εντός έδρας ήττα η Liverpool. 
  • 7 γκολ στα τελευταία του 9 ματς κόντρα στους Magpies έχει σκοράρει ο Sturridge.
  • Την δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα έχει η ομάδα του Rafa Benitez. 
  • Οι Magpies μετράνε 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 4 τελευταία τους εκτός έδρας παιχνίδια.
  • 24 γκολ στα τελευταία του 27 παιχνίδια στην Premier League έχει σκοράρει ο Mo Salah. 
  • Μόλις 2 γκολ έχουν δεχθεί στο Anfield οι Reds.
Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με τη Liverpool να υποδέχεται τη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com