Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Arsenal είχαν απορρίψει τον van Dijk!

Στην Arsenal είχαν απορρίψει τον van Dijk!

O Virgil van Dijk έχει μεταμορφωθεί σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο, ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι είναι πλέον ο καλύτερος.
Η επίδραση του στους αγώνες της Liverpool υπήρξε τεράστια, αφού ‘διαβάζει’ τέλεια το παιχνίδι των αντιπάλων του και η απίστευτη φυσική του παρουσία, έχει βοηθήσει τους Κόκκινους να νιώθουν πιο ασφαλείς αμυντικά.
Η σίγουρη πάσα του επίσης βοηθά τη Liverpool να ‘χτίζει’ τις επιθέσεις της από πίσω.
Οι οπαδοί της Liverpool έχουν εμπνευστεί μάλιστα ένα νέο τραγούδι για τον νέο τους ήρωα που επαινεί το all round στυλ του παιχνιδιού του.
Στους ρυθμούς του ‘Dirty Old Town’ των Pogue τραγουδάνε:
«He’s our centre-half, he’s our number four.

«Watch him defend, and we watch him score,

«He’ll pass the ball, calm as you like,

«He’s Virgil van Dijk, he’s Virgil van Dijk.»
O van Dijk πήρε βέβαια τον συνηθισμένο δρόμο μετακίνησης στη Liverpool, από την Southampton, όπως συνέβη και σε αρκετούς άλλους πρώην παίκτες των Αγίων όπως οι Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Dejan Lovren και Sadio Mané, ενώ πιο πριν είχε αποδείξει την αξία του στην Celtic.
Όσο έπαιζε στην Scottish Premiership είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Αγγλία.
Παρόλο όμως το ενδιαφέρον, η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας και στην Premier League, έκαναν τις ομάδες αυτές σκεπτικές και διστακτικές για την πιθανότητα της απόκτησης του.
Όπως αποκάλυψε ο πρώην assistant manager της Celtic, η Arsenal ήταν μια από αυτές τις ομάδες!
«Ο Steve Rowley, ο επικεφαλής των scouters της Arsenal, νόμιζε ότι ως παίκτης ήταν αρκετά αδιάφορος.» είπε στο beIN Sport, ο John Collins.
«Ίσως ήταν μέρος του παιχνιδιού του, αλλά σε οτιδήποτε άλλο εκπληρώνει τις προυποθέσεις.»
«Έχει ταχύτητα, δύναμη, ισορροπία, διανομή της μπάλας και είναι καλός στις κεφαλιές.»
«Μπορεί να φαίνεται καμιά φορά αδιάφορος αλλά είναι ποιοτικός παίκτης.»
«Ο Gary McAllister ήταν assistant του Brendan Rodgers στη Liverpool, και του είχα πει ότι ελπίζω να έρθετε και να πάρετε τον Virgil van Dijk, αλλά στον Brendan δεν άρεσε η ιδέα τότε και δεν νόμιζε ότι ο παίκτης ήταν καλύτερος από ότι διέθετε ήδη.» συνέχισε.
«Θα κόστιζε μόλις 12 εκατομμύρια λίρες και αρκετές ομάδες τον παρακολουθούσαν τακτικά, αλλά η ανησυχία ήταν ότι έδειχνε τις δυνατότητες του απέναντι σε παίκτες από τη Σκωτία.»
«Δείχνει σίγουρα χαλαρός με τη μπάλα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ως αδιαφορία, και η Arsenal σίγουρα θα μετανιώνει τώρα έχοντας δει τον παίκτη, να μεταμορφώνεται στο ‘τέρας’ που βλέπουμε.» ολοκλήρωσε.

Ο απόλυτος ηγέτης της άμυνας των Reds ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com