Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παντού στην Αγγλία, αναγνωρίζεται η δουλειά του Klopp!

Παντού στην Αγγλία, αναγνωρίζεται η δουλειά του Klopp!

Τα πανεθνικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία, δεν χρησιμοποίησαν καθόλου ‘φτωχά’ λόγια για να περιγράψουν τη νίκη της Liverpool στο Molineux και για να αναγνωρίσουν την προσπάθεια των Κόκκινων στην διεκδίκηση του τίτλου!
Υπήρξαν επίσης πολλοί έπαινοι για τον Virgil van Dijk, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του τέρμα στην Premier League και συνεχίζει να δείχνει εντυπωσιακός.
Ο Chris Bascombe της The Telegraph έγραψε: «Ο Van Dijk δεν παίρνει θέσεις (στον αγωνιστικό χώρο). Απλά μαρκάρει περιοχές. Το Molineux ήταν το τελευταίο μέρος που ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool έδειξε την υπεροχή του, και με αυτό τον τρόπο απέδειξε γιατί η ομάδα του Jurgen Klopp μπορεί να πετύχει εκεί που οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές του τίτλου απέτυχαν.»
«Αρκετοί θα σταθούν στο γκολ του αμυντικού- το δεύτερο της Liverpool, αλλά ήταν ο τρόπος με τον οποίο εξουδετέρωσε με ευκολία τον ταχύτατο Adama Traore ,νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό που θα έπρεπε να κάνει εντύπωση.»
«Οι αντίπαλοι επιθετικοί χρειάζονται έναν δορυφορικό πλοηγό για να περάσουν τον van Dijk. Απομακρύνει με κεφαλιές τη μπάλα από τη μικρή περιοχή τόσο συχνά που πλέον το θεωρούμε δεδομένο. Η υπογραφή του κόστισε μόλις 75 εκατομμύρια.»
«Όχι ότι θα ακούσετε τίποτε πρόωρες ομολογίες θαυμασμού από τον Klopp για τους παίκτες του, αφού φαίνεται να προτιμά να επαινεί συλλογικά την ομάδα του. Αυτή ήταν η 11η φορά που η Liverpool κράτησε ανέπαφη την εστία της. Την τελευταία φορά το 1990 που κέρδισαν το πρωτάθλημα, την κράτησαν ανέπαφη 12 φορές.»
Ο Dominic King της Daily Mail έγραψε: « Ο Jurgen Klopp δεν θα το παραδεχτεί αλλά η ιδέα του για τον πιο πιθανό πρωταθλητή θα πρέπει να αλλάξει.»
«Όταν ρωτήθηκε πριν το παιχνίδι με την Wolverhampton, ποια ομάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Manchester City, απάντησε η Manchester City. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό.»
«Όλη η Αγγλία αναγνωρίζει ότι η Liverpool είναι η ομάδα που πρέπει να προσέχεις και εκεί στο Etihad νιώθουν την ανάσα των Κόκκινων στο σβέρκο τους.»
«Κάθε μία από τις τέσσερις τελευταίες ομάδες που κέρδισαν τον πρωτάθλημα ,βρέθηκαν στις 25 Δεκεμβρίου στην κορυφή της βαθμολογίας, και όσο περισσότερο παρακολουθείς τη Liverpool, τόσο περισσότερο εκτιμάς το γεγονός ότι αυτή η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για να συναντήσει το πεπρωμένο της. Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Θα το πάνε ως το τέλος.»
Ο Paul Joyce των The Times ,έγραψε: «Στο τέλος χρειάσθηκαν μόλις δύο λεπτά μαγείας. Δύο τελειώματα με αριστερό πόδι, καθαρής αναίδειας.»
«Η ψυχραιμία του Mo Salah, συνοδεύτηκε από την αντίστοιχη του van Dijk στο δεύτερο ημίχρονο και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν οι αμυντικοί της Wolves πέρα από το να παραδεχτούν απρόθυμα αυτά τα προσόντα.»
«H Liverpool γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, ότι η κορυφή της βαθμολογίας ,τα Χριστούγεννα, δεν σημαίνει τίποτα. Πριν από 5 χρόνια συνέβη το ίδιο και συνεχίζουν να αποτελούν τη μοναδική ομάδα, που πανηγύρισε ανάλογα σε εορταστικό κλίμα αλλά τελικά δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις που άφησε. Αν μη τι άλλο όμως η ομάδα του Klopp θα απολαμβάνει τη θέα.»
«Ένα ‘βρώμικο’ βράδυ όμως, στην Black Country, με το Molineux να δονείται από την παρουσία 31.358 φιλάθλων- το μεγαλύτερο πλήθος από το 1981, η ομάδα του Klopp αποκάλυψε και πάλι τα στοιχεία της επιμονής και της ποιότητας που διαθέτει.»
Τέλος ο Stuart James του The Guardian έγραψε: « Ο Klopp συγκέντρωσε μια τρομερή ομάδα και νίκες σαν και αυτή δεν μπορούν να μειώσουν το συναίσθημα ότι οι Κόκκινοι είναι αυθεντικοί διεκδικητές του τίτλου και ικανοί να κυνηγήσουν τη Manchester City ως το τέλος, κάτι που κανένας δεν θα μπορούσε να το διανοηθεί πέρυσι.»
«Η Liverpool έχει παίξει ήδη 7 αγώνες με τις top ομάδες της Premier League, το αήττητο της έφτασε στους 19 αγώνες και όταν ο Klopp μίλησε αργότερα, για πιθανή συγκομιδή 105 βαθμών για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, δεν μας φαίνεται εξωφρενικό να φανταστούμε ότι η ομάδα του θα καταφέρει ακριβώς αυτόν τον στόχο.»
«Ο Mohamed Salah είναι και πάλι ο top σκόρερ της Premier League, ενώ είχε συνεισφορά και στο δεύτερο. Ο Virgil van Dijk σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην Premier League και ο τρόπος με τον οποίο η Liverpool ‘κλείδωσε’ τη νίκη είναι πραγματικά εντυπωσιακός.»

Πάει για πρωτάθλημα η Liverpool του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com