Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Υπάρχουν πολλοί ηγέτες στην ομάδα ”

Robertson: “ Υπάρχουν πολλοί ηγέτες στην ομάδα ”

Οι Κόκκινοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας,με 4 βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη Manchester City και έχοντας μείνει αήττητοι στην Premier League για 18 αγώνες.
Η σταθερότητα αποτελεί κλειδί για την ως τώρα επιτυχή πορεία της ομάδας, και παρά το γεγονός ότι ο Jurgen Klopp αλλάζει τακτικά την ενδεκάδα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα αλλά και για να διατηρήσει τη φρεσκάδα των παικτών του.
Αυτό έχει ως συνέπεια τόσο ο αρχηγός Jordan Henderson ,όσο και ο δεύτερος στην ιεραρχία James Milner να μένουν εκτός ενδεκάδας σε κάποιους αγώνες, ενώ όπως αποκάλυψε τον Οκτώβριο ο Klopp, οι van Dijk και Wijnaldum έχουν ψηφιστεί από τους παίκτες ως η τρίτη και τέταρτη επιλογή αρχηγού αντίστοιχα στην ομάδα των Κόκκινων.
Πέρα από αυτήν την τετράδα, υπάρχει μάλλον μια αφθονία ηγετών στην Liverpool, αν αναλογιστούμε ότι και κάποιοι άλλοι παίκτες όπως ο Robertson είναι ο αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας.
Αυτό έχει οδηγήσει σύμφωνα με τον ακραίο αμυντικό των Κόκκινων σε παραγωγικές διαφωνίες μέσα στην ομάδα.
«Έχουμε έναν φανταστικό αρχηγό στο πρόσωπο του Hendo.» είπε ο παίκτης στο επίσημο site της ομάδας.
«Ο αγώνας με την Wolves ήταν το 300ο παιχνίδι του με την ομάδα και είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.»
«Πίσω από αυτόν έχουμε τον Milly που είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας. Όλοι τον ψάχνουν για να τους συμβουλέψει.»
«Ο Virgil είναι αρχηγός στην Εθνική της χώρας του όπως και ο Dejan, καθώς κι εγώ, οπότε υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στην ομάδα.»
«Όσο περισσότερους ηγέτες έχουμε τόσο το καλύτερο για την ομάδα πιστεύω. Στον αγώνα με την Wolves υπήρχαν κάποιες διαφωνίες μεταξύ μας, κάποια πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν και ειπώθηκαν.»
«Όλοι μας έχουμε αυτή τη συμπεριφορά, πως όταν σου πει κάποιος κάτι πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου, κι αν διαφωνείς με αυτό, μπορείς να το συζητήσεις μαζί του στο ημίχρονο ή στο τέλος του αγώνα.»
«Μιλάμε αρκετά μεταξύ μας μέσα στην ομάδα. Συζητάμε πράγματα μεταξύ μας φροντίζοντας να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ μας.»
«Είναι κάτι που το έχουμε καταφέρει πολύ καλά από την αρχή της σαιζόν και αποδεικνύει τον σεβασμό που υπάρχει μεταξύ μας.»
Τα όσα είπε ο Robertson αποτυπώνονται ανάγλυφα στο θερμό επεισόδιο μεταξύ van Dijk και Henderson, στη νίκη με 1-0 επί της Napoli.
Ο Ολλανδός δήλωσε αργότερα ότι :»Μου αρέσουν αυτά τα πράγματα γιατί δείχνουν ότι ανήκεις σε μια σωστή ομάδα και δείχνουν επίσης ότι ενδιαφέρεσαι και θέλεις να κερδίζεις.»
Είναι προφανές ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα στους Κόκκινους και όπως παραδέχονται οι van Dijk και Robertson είναι καλύτερο για την ομάδα, οι πιο ισχυροί χαρακτήρες- παίκτες να ηγούνται δια του παραδείγματος.
Η επιθυμία για νίκες εξακολουθεί να παραμένει πολύ ισχυρή, και συνεχίζει να εξαργυρώνεται καθώς οι Κόκκινοι κυνηγούν ότι τρόπαιο υπάρχει στο δρόμο τους.

Ο Robertson στο διπλό επί της Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com