Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν τέλειος ο Salah ”

Klopp: “ Ήταν τέλειος ο Salah ”

Εμφάνως ικανοποιημένος ήταν από τη σημερινή εμφάνιση των Reds και ειδικότερα από του Mo Salah έμεινε ο Jürgen Klopp, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports και στάθηκε στην τρομερή εμφάνιση του Αιγύπτιου άσου.

“ Ήταν τέλειος. Απλά τελείος από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Συμμετείχε από την αρχή στο παιχνίδι και ήταν μέσα στις φάσεις με την ταχύτητά του. Mας λείπει αρκετά η ταχύτητα, όταν δεν παίζει εκείνος και ο Mane.”

“ Ήθελε πολύ να σκοράρει. Και αυτό είναι πολύ θετικό. Στο δεύτερο γκολ του έκαναν φάουλ, όμως εκείνος έμεινε όριος, γιατί ήθελε να σκοράρει. Ήταν πολύ ώριμο παιχνίδι από εκείνον. ”

“ Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, σκοράραμε και ένα γκολ, αλλά δεν ήμουν εντελώς ικανοποιημένος. Δεν μου άρεσε ο ρυθμός. Θέλαμε να κάνουμε περισσότερα στον αγώνα και να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. ”

“ Θέλαμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε. Είναι ξεκάθαρο το πλάνο μας πριν τον αγώνα. Τίποτα δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. ”

“ Ο μοναδικός τρόπος, για να είμαστε επιτυχημένοι είναι να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και μην σκεφτόμαστε τους άλλους, ούτε όταν μας ρώτανε. ”

“ Δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες ομάδες. ”

Τέλειος σήμερα ο Salah, σύμφωνα με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com