Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να γράψουμε ιστορία ”

Klopp: “ Να γράψουμε ιστορία ”

Η Liverpool με 42 πόντους μετά από 16 αγώνες έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League. Με αυτή την αφορμή ο Jürgen Klopp υπενθύμισε, πως οι Reds οφείλουν να γράψουν ιστορία.

“ Νομίζω πως το είχα αναφέρει ξανά και πριν από μερικά χρόνια. Πρέπει να γράψουμε τη δική μας ιστορία. ”

“ Είναι σημαντικό το ότι σπάσαμε ένα ρεκόρ 30 ετών, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν. ”

“ Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε. Κανείς άλλος δεν γνωρίζει τι σημαίνει αυτό. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. ”

“ Είναι τεράστιο επίτευγμα να έχουμε από τώρα 42 πόντους. Αρχές Δεκέμβρη. Συνήθως 42 πόντους είχα τον Απρίλιο. Είναι καταπλικτικό αυτό που έχουν πετύχουν τα παιδιά και πρέπει να αναγνωριστεί η προσπάθειά τους, διότι τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. ”

Ο Klopp στη συνέχεια θέλησε να κατεβάσει τους τόνους και να θυμίσει σε όλους, πως την Τρίτη οι Reds έχουν ένα μεγάλο ματς με αντίπαλο τη Napoli για την πρόκριση στη φάση των 16 του Uefa Champions League.

“ Το Σάββατο μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε, μετά να πάμε σπίτι για ξεκούραση, φαγητό και ύπνο και την Κυριακή πάλι πίσω στη δουλειά. Μετά την Δευτέρα έχουμε ξανά προπόνηση και την Τρίτη ακολουθεί ο σημαντικός αγώνας κόντρα στη Napoli. ”

Ιστορία θέλει να γράψει με τη Liverpool ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com