Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Η νίκη ήταν για τον Milner ”

Robertson: “ Η νίκη ήταν για τον Milner ”

Στην 500η συμμετοχή του James Milner στην Premier League η Liverpool νίκησε την Bournemouth στο Vitality Stadium με 0-4 και ο Andrew Robertson αφιέρωσε τη σημερινή νίκη στον Άγγλο άσο.

Ο Robbo μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και έπλεξε το εγκώμιο του James Milner.

“ Έχει κάνει μια τρομερή καριέρα. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες και σε μερικές πολύ καλές ομάδες. ”

“ Και είναι ακόμα εκείνος που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στην ομάδα. Προσπαθεί καθημερινά και δουλεύει συνέχεια. Τα νούμερα του είναι εκπληκτικά. Είμαι σίγουρος για αυτό. ”

“ Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για εκείνον. Οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν μόνο να φαντάζονται τι έχει πετύχει εκείνος και να τον θαυμάζουν. Βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και έχει κερδίσει πολλά τρόπαια. Ελπίζουμε να κερδίσει τρόπαια και με τη δική μας ομάδα και να τα προσθέσει και αυτά στην τροπαιοθήκη του. ”

“ Η σημερινή ημέρα είναι για εκείνον. Η σημερινή εμφάνιση και η σημερινή νίκη είναι για εκείνον και αυτό είναι ήταν ξεχωριστή. Ξεχωριστή μέρα για εκείνον, τους ανθρώπους και την οικογένειά του. Μόνο συχγαρήτηρια. ”

Χωρίς αμφιβολλία οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Andy Robertson δείχνουν το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, καθώς και τις εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των παικτών των Reds.

Στον Milner αφιέρωσε τη νίκη ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com