Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένει ως το τέλος της σεζόν ο Mignolet!

Μένει ως το τέλος της σεζόν ο Mignolet!

Δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τη Liverpool κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Simon Mignolet, παρά το γεγονός ότι δύσκολα θα βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στους Reds.

Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί μόνο στον αγώνα κόντρα στην Chelsea για το Carabao Cup και τη φετινή σεζόν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει ξανά μέχρι τον πρώτο αγώνα του FA Cup.

Το λογικό θα ήταν να αποχωρήσει, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής, όμως δεν θα συμβεί. Όχι γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά γιατι δεν θα τον αφήσει να φύγει ο Jürgen Klopp.

Η Γαλλική Nice παρακολουθεί την περίπτωσή του και θα μπορούσε να κάνει κίνηση τον Γενάρη. Ακόμα και να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Liverpool, όμως θα εισπράξει αρνητική απάντηση από την πλευρά της ομάδας μας.

Ο Klopp θέλει η δεύτερη επιλογή του, πίσω από τον Alisson Becker να είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και γι’ αυτό το λόγο είναι υπέρ της παραμονής του Βέλγου τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν 2018-19.

Στο ρόστερ βέβαια υπάρχουν και οι Grabara και Kelleher, αλλά και πάλι ο Klopp επιθυμεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο με την εμπειρία του Mignolet σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμος ο Alisson.

Μένει στο Anfield ο Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com