Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στρατηγική συνεργασία με τη NordVPN ανακοίνωσε η Liverpool

Στρατηγική συνεργασία με τη NordVPN ανακοίνωσε η Liverpool

Καινούριο στρατηγικό συμπαίκτη θα έχει από εδώ και στο εξής στον «επιχειρηματικό αγωνιστικό χώρο» η Liverpool Football Club.

Η ομάδα μας ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τη γνωστή εταιρεία NordVPN, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαδικτυακής ασφάλειας.

Η NordVPN από εδώ και στο εξής θα είναι ο επίσημος εταίρος ασφάλειας της Liverpool στον κυβερνοχώρο, με τον πρωτεύοντα σκοπό της εν λόγω επιχειρηματικής συμφωνίας να είναι η προσφορά εύρωστων λύσεων σε θέματα ασφάλειας στο internet στις ηλεκτρονικές συσκευές των οπαδών της ομάδας.

Υπάρχει και έναν δευτερεύοντα στόχο του όλου εγχειρήματος αποτελεί η ενημέρωση των Reds οπαδών για τα ενδεχόμενα ρίσκα της χρήσης μη ασφαλών ιστότοπων και τη σημασία της κρυπτογράφησης των στοιχείων σύνδεσής τους στο internet, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η ασφάλειά τους κατά τη χρήση του.

«Η αυξημένη επίγνωση της ασφάλειας στο internet γίνεται όλο και σημαντικότερη στην ταχύρυθμη και άμεσα συνδεόμενη κοινωνία μας», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος και εμπορικός διευθυντής της Liverpool, Billy Hogan, συνεχίζοντας ως εξής:

«Ενώ ο καθένας είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τις πληροφορίες πού μοιράζεται στο διαδίκτυο, το να έχει ένα επιπλέον σύμμαχο για την προστασία του συνίσταται ανεπιφύλακτα.»

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι πού η NordVPN είναι πλέον ο πρώτος μας συνεργάτης στον κλάδο της διαδικτυακής ασφάλειας. Δεδομένης της τεράστιας ποσότητας πληροφοριών πού μοιράζεται συνεχώς διαδικτυακά, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε σπουδαιότερα επίπεδα προστασίας, προκειμένου να διασφαλίσουμε τα εμπιστευτικά δεδομένα των οπαδών μας.»

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του τμήματος marketing της NordVPN, Marty P. Kamden, ανέφερε:

«Στην πάροδο του χρόνου, η NordVPN έχει γίνει μία ηγετική λύση διαδικτυακής ασφάλειας, με περισσότερους από 8 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.»

«Παρέχουμε ένα αποδοτικό, καλά μελετημένο και γρήγορο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο -προστατεύοντας τους χρήστες ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή.»

«Είναι τιμή μας πού ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη Liverpool FC, της οποίας είμαστε θερμοί οπαδοί. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αυξήσει τα επίπεδα επίγνωσης σε θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο.»

Άλλη μία στρατηγική συνεργασία για τη Liverpool Football Club.
Άλλη μία στρατηγική συνεργασία για τη Liverpool Football Club.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com