Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απολογηθεί ο Sturridge

Ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απολογηθεί ο Sturridge

Εδώ και μια περίπου εβδομάδα ο επιθετικός της Liverpool, Daniel Sturridge κατηγορείται από την FA για στοιχηματισμό. Ο ίδιος φυσικά έχει αρνηθεί ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.

Στον Άγγλο άσο είχε δοθεί διορία μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο αυτό τελικά δεν συνέβη και ο παίκτης ζήτησε περισσότερο χρόνο, τον οποίο και θα έχει στη διάθεσή του.

Δεν έχει γίνει γνωστό το επιπλέον διάστημα που θα του δοθεί και επίσης δεν γνωρίζουμε τις πιθανές κυρώσες, σε περίπτωση που αποδειχθεί, ότι ο Sturridge έχει στοιχηματίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Φημολογείται, ότι μέλος της οικογένειας του παίκτη των Reds είχε ποντάρει το ποσό των 10.000 σε μεταγραφή του ίδιου του Danny στην Ιταλική Inter.

Τελικά, η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αν και ήταν όντως ο Sturridge μεταγραφικός στόχος της Inter τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 29χρονος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην West Bromwich, στην οποία δεν κατάφερε να αγωνιστεί πολύ, λόγω τραυματισμών.

Ζήτησε χρόνο ο Daniel Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com