Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Koeman: “ Πρέπει να βελτιωθεί ο Van Dijk ”

Koeman: “ Πρέπει να βελτιωθεί ο Van Dijk ”

Διακοπή υπάρχει στην Premier League και σε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα αυτή την εβδομάδα, λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι και ο Virgil Van Dijk βρίσκεται αυτές τις ημέρες με την εθνική του ομάδα.

Προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας είναι ο Ronald Koeman, ο πρώην της Everton και μίλησε για τον στόπερ των Reds και δεν έκρυψε τα παραπόνά του.

“ Μετά το ματς με τη Γαλλία του είπα αμέσως τι πίστευα για το λάθος του. Τον γνωρίζω πολύ καλά και αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω και ποια είναι τα λάθη του. ”

“ Ο Virgil πρέπει να βελτιωθεί. Όχι πάρα πολύ. Μερικές φορές όμως κάνει λάθη. Αυτό πρέπει να αλλάξει. ”

“ Υπάρχουν φάσεις που δεν πρέπει να είσαι πολύ μακριά από τον επιθετικό. Ο Van Dijk επείδη είναι πολύ ψηλός και πολύ δυνατός δεν βρίσκεται πάντα κοντά στον επιθετικό. Την Δεύτερα έφτασε στο προπονητικό μας κέντρο και είμαι σίγουρος πως καταλάβε από το βλέμμα μου, όταν τον είδα ότι σκεφτόμουν το πέναλτι που έκανε την Κυριακή με τη City. ”

“ Με το τάκλιν του έκανε πέναλτι και αυτό θα μπορούσε να στοιχίσει στην ομάδα του. Γνωρίζει ότι έκανε λάθος. Εγώ θα τον χρησιμοποιήσω και πάλι βασικό, αλλά πρέπει να γίνει καλύτερος. ”

Ζήτησε βελτίωση από τον Van Dijk ο Koeman.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com